TwitchFilm kan fremvise en helt ny japansk trailer til anime-projektet “Rebuild of Evangelion”, en række animerede biograffilm, der genfortæller den populære japanske tv-serie “Neon Genesis Evangelion”, som blev en bragende succes i 1990’erne.

Animationsselskabet Gainax, der stod bag serien, står også for produktionen af den nye filmserie, baseret på det succesfulde univers om en nær fremtid, hvor biomekaniske kæmperobotter er det eneste våben mod en tilsyneladende udenjordisk trussel.

Det nye firdelte filmprojekt, kaldet “Rebuild of Evangelion”, vil blive en alternativ genfortælling af historien i tv-serien og blive designet til at være mere tilgængelig og lettere at forstå for de seere, der ikke er bekendt med den oprindelige serie.

De tre første film er en nyfortolkning af den klassiske serie med mange nye personer, scener og baggrunde, mens den fjerde og afsluttende film vil fungere som en helt ny konklusion på historien.

Den første film, kaldet “Eva: 1.0 You Are (Not) Alone”, er skrevet af Hideaki Anno, som både stod for instruktion og historien i serien. Tsurumaki Kazuya er instruktøren på den nye fortolkning af det populære univers.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-henrikmk 15 år siden

Den trailer der linkes til, er til del 2 og kunne måske anses for at være en mild spoiler til de der ikke har set den første film. Den første film har været ude siden oktober sidste år i Japan.
Hail Ilpallazo!
Gravatar

#2 De4_Kia 15 år siden

Okay, det var fandeme kedeligt, til at falde i søvn over. Har hørt om serien, og set nogle klip fra dem, men aldrig et helt afsnit. Men havde da forventet noget andet, det var jo dødsygt. Bare min mening.
Gravatar

#3 hurin 15 år siden

I er blevet fuppet.

Efter Rebuild 1.0 bliver der vist en trailer til Rebuild 2.0. Der er så nogle fans, der har 'genindspillet' traileren ved at bruge klip fra den originale serie, og det er denne fan trailer, der er linket til.
Zardoz has spoken
Gravatar

#4 De4_Kia 15 år siden

#3 Hvis det er sandt, så må jeg godt nok le over, at Filmz ikke har tjekke deres kilder før de bringer nyheden LOL.
Gravatar

#5 Riqon 15 år siden

#3 - Præcis hva jeg tænkte, da jeg så det. Det ser virkelig amatør-agtigt ud.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: