Ny trailer til Michael Manns “Blackhat”


Chris Hemsworth er nok bedst kendt for sin rolle som superhelten Thor i Marvels superhelteunivers, men snart kan man se den australske skuespiller i en rolle, der er lidt mere nede på jorden – nemlig som hacker i Michael Manns nye film.

Se også: Se Chris Hemsworth på settet til Michael Manns cyberthriller “Blackhat”

Mann vender tilbage til det store lærred efter en pause på fem år med thrilleren ”Blackhat”, hvor han sætter fokus på internationale hackere.

Hemsworth har hovedrollen som Hathaway, en hacker der sidder i fængsel for hans forbrydelser. Han bliver dog midlertidigt løsladt, da han skal hjælpe USA og Kina med at fange en ny, stor trussel.

Udover Hemsworth medvirker også Viola Davis, Tang Wei og Wang Leehom, og filmen er skrevet af Morgan Davis Foehl i samarbejde med Mann.

“Blackhat” får premiere i Danmark den 15. januar næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 KasperBS 6 år siden

Der er jo ingen hackere der ser sådan ud:)

Men den skal da helt sikkert ses. Michael Mann er en fantastisk instruktør, Heat er en klassiker. Og Chris Hemsworth leverede en god skuespilpræstation i filmen Rush, så ham vil jeg gerne se en film med igen.
Gravatar

#2 patrickjane 6 år siden

Skal klart ses. Er helt betaget af Mann´s måde at filme på. Og er nok en af de få som syntes at Miami Vice 2006 var fed;o) Glæder mig!
Gravatar

#3 Kisbye 6 år siden

For ikke at forglemme Manhunter. Fantastisk film
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: