En ny trailer til Steven Soderberghs kommende todelte film om Ernesto “Che” Guevaras liv, der udsendes i biograferne som “The Argentine” og “Guerrilla”, har fået en ny trailer, som kan ses her.

Historien i de to film følger Ernesto “Che” Guevara som ung læge, da han bliver Fidel Castros næstkommanderende, hans famøse besøg i FN i 1964 og frem til hans tilfangetagelse og henrettelse af bolivianske tropper i 1967.

Benicio Del Toro har rollen som Che, og Demián Bichir og Rodrigo Santoro spiller Fidel og Raúl Castro. Desuden har bl.a. Catalina Sandino Moreno, Franka Potente og Julia Ormond roller i filmen.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 The-new-meister 15 år siden

Hmmm... Nice nok ser rigtige god faktisk:)
Gravatar

#2 filmz-Bruce 15 år siden

Stadig skuffet over, at han i World Forum ikke kunne svare på, at Coventry aldrig havde vundet den engelske liga. Nogen har kun krudt og kugler i hovedet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 moulder666 15 år siden

Glæder mig voldsomt meget til denne film - lige siden de annoncerede, at det var Del Toro, der skulle spille Che Guevara, har jeg syntes at det var det perfekte valg til rollen, så jeg håber virkelig at filmen kan leve op til mine forventinger!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 dfms 15 år siden

Ja film om massemorder er jo altid populære.
Gravatar

#5 Petrescu 15 år siden

Man kan kun håbe på et mere nuanceret billede af Che Guevara end det billede som de fleste har og som gladeligt bærer deres t-shirt med hans fjæs printet på.
Gravatar

#6 filmz-Bruce 15 år siden

#5 Det morsomme er, at det cubanske revolutionære, ja endog det russiske var berettiget nok, udfra de nationale tilstande i deres tid. Men at udskifte en prut med en lort .... tja.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 filmz-Kadann 15 år siden

Bestemt en film der skal ses.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: