Den nye trailer til “Stranger Things” Sæson 4 tager os tilbage til Elevens barndom i laboratoriet og giver os et blik på facilitetens andre forsøgsbørn.

Den utroligt populære Netflix-series tredje sæson markerede en begyndelse på en ny tid udenfor den lille by, Hawkins, der indtil da havde været samlingspunkt for ikke bare seriens hovedpersoner, men også alle de verdenstruende problemer, der fulgte med “The Upside Down”.

Den første teaser til fjerde sæson så da også den ellers formodet døde Jim Hopper (David Harbour) være fanget i noget så langt væk som Kamtjatka i Rusland. Den nye trailer tager dog ikke bare seeren tilbage til Hawkins, men også til Eleven (Millie Bobby Brown), hendes “laboratoriesøskende” og deres “Papa”.

Læs også: “Netflix har Sæson 4-holdet klar: Horror-legende med i ‘Stranger Things'”

Selvom vi ikke kender børnene i traileren endnu, kan det dog garanteres, at de alle har en form for evner ligesom Eleven. Dr. Martin Brenner, eller “Papa”, blev sidst set i live i Sæson 1, hvor hans skæbne blev efterladt uklar efter mødet med Demogorgonen. Han skulle dog efter sigende være i live, og det ser ud som om, skurken kommer til at spille en vigtig rolle i den kommende sæson.

“Stranger Things” Sæson 4 har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: