Selvom traileren til “A Quiet Place 2” næsten er mere dialogfyldt end hele dens filmiske forgænger, betyder det ikke, at der er mangel på intensitet.

John Krasinski er nok mest kendt for sin rolle som Jim Halpert fra den elskede sitcom “The Office”, men i 2018 viste han sig som en fantastisk instruktør med den opfindsomme og intense “A Quiet Place”.

Opfølgeren “A Quiet Place 2” følger den her gang Abbott-familien, der efter den første films hændelser må forlade deres velkendte gård til fordel for en lydløs kamp om overlevelse imod de lydsøgende monstre, der hærger jorden.

Filmen har endnu engang Emily Blunt i hovedrollen som familiens matriark Evelyn Abbott, mens Millicent Simmonds og Noah Jupe er tilbage som hendes børn. John Krasinski genoptager også sin rolle som familiens far, Lee, men af gode årsager ser vi ham kun i flashbacks. Filmen introducerer også Cillian Murphys Emmett, som familien møder i deres farefulde ekspedition væk fra gården.

Læs også: “Grønt lys til “A Quiet Place 3″ – med ny instruktør”

Den første film havde en evne til at skabe en nærmest overdøvende stilhed i biografen, hvor den typiske lyd af popcorn og sodavandsdrikkeri nærmest var forsvundet. Filmen tvang en stilhed, som hos biografseerne nærmest føltes ligeså nødvendig, som den gjorde hos filmens karakterer.

Vi kan bare håbe på, at den samme intensitet kan føles, når “A Quiet Place 2” får premiere den 1. juli.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Er klar på den hvis coronapasset bliver droppet. Ellers bliver det hjemmebiografen.

Skriv ny kommentar: