En ny teaser-plakat til “Transformers: De faldnes hævn”, den kommende efterfølger til 2007’s blockbustersucces “Transformers”, er nu kommet på nettet.

Plakaten, der er en amerikansk udgave, forestiller en robots ansigt med røde, lysende øjne mere eller mindre inde i skyggerne. Hvilken robot, der er tale om, er endnu uvist.

Plakaten kan ses i galleriet ved at følge dette link.

Opfølgeren om de transformerende udenjordiske robotter er igen instrueret af Michael Bay, og i hovedrollen finder man atter Shia LaBeouf som Sam Witwicky, der igen får følgeskab af Megan Fox i rollen som hans udkårne, Mikaela.

Steven Spielberg er ligeledes tilbage som executive producer på projektet, der omhandler en ny farlig trussel i krigen mellem Autobots og Decepticons.

“Transformers: De faldnes hævn”, som også har bl.a. Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro og Rainn Wilson på rollelisten, får premiere til juni.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Sooo.... Er det ham skurken fra etteren, hvis navn jeg ik lige kan huske?

Edit: Megatron!
Gravatar

#2 filmz-loke76 11 år siden

Må indrømme jeg var ret vild med etteren. Især John Turturro var alt for griner.. At se bagom filmen hvor gamle Jon Voight hyggede sig med at springe rundt med shotgun var også temmelig godt. Bay er altid mand for vilde effekter og en historie der ikke bruger for meget CPU kraft, så Bring it On
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 AkA 11 år siden

#1
Det er nok næmere; "Fallen" man ser på billedet...
Gravatar

#4 Morpheus 11 år siden

Det kunne da hvertfald godt ligne Megatron på billedet.

# 3.

Er der en karakter der hedder "Fallen" i Transformers universet? Har aldrig rigtig set serien og de gamle film, selvom jeg elsker den nye film.
Gravatar

#5 Ericmase 11 år siden

Er 100% sikker på at det enten er megatron eller galvatron.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#6 tvit 11 år siden

Glæder mig så meget til den film :-)))
Gravatar

#7 tranberg 11 år siden

Transformers var en megafed actionfilm, men...

!SPOILER!

Megatron døde da i slutningen af filmen, så mon ikke det er Galvatron - eller en helt anden über-mega-boss fra Cybertron :P...
The end is closest to the beginning
Gravatar

#8 filmz-Raul1001 11 år siden

http://www.empireonline.com/news/feed.asp?NID=2397...

på empire skiver de at billedet forstillere "The Fallen"

hvis det er the Fallen ser hans ansigt for sygt ud !! :) billedet har givet mig et positivt indtryk af filmen. Nu må vi håbe den er værd at vente på ! :D
Gravatar

#9 HonoDelLoce 11 år siden

Jeg har lige snust lidt rundt, og har fundet ud af, at der rigtigt nok er en karakter, der hed The Fallen ..

However, så er hans rolle i tegneserien forbavsende lille til at de hardcore fans, som jeg har læst indlæg af (de beskriver sig selv sådan, ved jeg jo ikke om de virkeligt er ;) ), kan forstå, at han kan være The Main Bad Guy i sådan en stort opsat film..

Efter et hurtigt kig på wiki kan jeg se, at han (eller - den .. ? ) rigtigt nok ikke er særlig meget med.. Men på den anden side, så ville det jo ikke være første gang at en film baseret på tegneserier (eller andre medier, for den sags skyld) tager sig lidt friheder :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#10 Dragon_Claw 11 år siden

Jeg læste lige på wiki, at Contructicons også er med i den nye film. Det bliver fedt at se dem samle sig sammen til Devastator (som kampvognen i den første film sjovt nok også hed).
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: