Det er nu muligt at danne sig et nyt indtryk af Spider-Mans nye grumme modstander, Venom, da Sideshow Collectibles kan fremvise en række billeder af en kommende “Spider-Man 3”-samlerfigur med den populære superskurk.

Karakteren Venom, der i de danske tegneserier går under navnet Krybet, og som mange betragter som murkravlerens ærkefjende, er resultatet af en symbiose mellem en udenjordisk symbiot og fotografen Eddie Brock (Topher Grace), en menneskelig vært, der nærer had til både Spider-Man og hans alter ego, Peter Parker.

Den tredje film i serien har igen Tobey Maguire i titelrollen som netsvingeren, der nu må stå overfor en endnu større udfordring i sit besværlige dobbeltliv som superhelt.

Sam Raimi sidder atter i instruktørstolen, mens musikken denne gang komponeres af Christopher Young. “Spider-Man 3” får premiere til maj.

[UPDATE: Billedet er nu blevet fjernet fra Sideshow Collectibles].Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 PredatorX 14 år siden

Hvorfor var det af Danny Elfman aldrig ville arbejde med Raimi igen? Nogen der kender den nøjagtige historie... ? Jeg var ikke specielt vild med Elfmans score så mig gør det ikke noget. Christopher Young er iøvrigt en håbløst underkendt composer. Han har sgu lavet en del fede scores efterhånden.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#2 maniac 14 år siden

#1 det havde angiveligt noget at gøre med, at inden Elfman skulle skrive sit score, havde Raimi allerede lagt en masse temp-musik på filmen, han ville beholde, hvilket ikke lige passede Elfman.

Læs mere her
Gravatar

#3 Horrormaster 14 år siden

wow den er sej men er det den figur der kommer ud i butikkerne
og kommer der snart ikke nogle med green goblin 2 kunne godt tænke mig at se hans maske som den er i filmen

P.S. er der nogen der kan et link for jeg kan downloade tv spottet i windows media player sårn jeg kan få den ind på window movie maker
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#4 PredatorX 14 år siden

#2

Ahh cool, tusind tak:-) Det løftede da lidt af sløret:-)
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 Horrormaster 14 år siden

er der nogen
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#6 filmz-lassechr 14 år siden

#3

Har du ikke set traileren. Det bliver ikke en Green Goblin 2. Det bliver i stedet noget som Raimi har valgt at kalde Tech Goblin eller noget i den stil, Hvilket egentlig passer mig fint nok eftersom jeg ikke var særlig tilfreds med Green Goblins kostume i film 1.

Venom ser forresten ret så ond ud. Det bliver alt for fedt at se ham på det store lærred.
Mr. Anderson! Welcome back! We missed you!
Gravatar

#7 filmz-t89 14 år siden

Har lidt svært ved at forestille mig Venom i en spillefilm, tror han fungerede bedre i tegnefilmserien, end han vil i spillefilmen.
Gravatar

#8 Michael Andersen 14 år siden

#1-2

Det seneste nye i sagen er faktisk at Raimi og Elfman igen er på talefod, og ifølge "Spider-Man 3"-produceren, Grant Curtis, arbejder både Young og Elfman på musikken til filmen.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#9 filmz-loke76 14 år siden

At et geni som elfmann aldrig igen skulle arbejde sammen med den hero killer til raimi ville bare være fint, raimi er en amatør ud over alle grænser og hans involvering i spiderman vil til tid og evighed være en skænsel af rang.. Ja jeg har Spiderman comics dk issues fra nr 1, og Raimi hører sku hjemme på horton sagaen, alt hvad han laver er jo det værste snot, ed wood havde større talent end den skod amatør, og fordi han får lidt budget osv er det stadig lige så lorte ringe... I megaloathe that man..

ok - så kom jeg af med det :)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#10 PredatorX 14 år siden

#8

Takker:-) Jamen hvis alle er glade er det jo altid godt.

#9

*lol*
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: