Instruktøren Timur Bekmambetov, der instruerede “Wanted” og de russiske film “Night Watch” og “Day Watch”, har nu fundet sig et nyt storstilet projekt at kaste sig over. Han skal instruere en ny fortolkning af Herman Melvilles klassiske historie “Moby Dick”.

Filmen er skrevet af Adam Cooper og Bill Collage, der kan afsløre, at selvom de hylder Melvilles originale tekst, vil de ændre væsentligt på fortællestilen. Væk er den unge sømand Ishmaels fortællerstemme, der observerer, at kaptajn Ahabs besættelse af at slå den store, hvide hval ihjel overvælder hans dømmeevne som kaptajn.

Filmen vil i stedet ligge sig i en mere tegneserielignende grafisk stil, der vil gøre det muligt for manuskriptforfatterne at vise hvalens tilintetgørelse af andre skibe inden mødet med Ahabs båd Peqoud. Ahab vil samtidig blive skildret som en karismatisk leder i stedet for en truende besat mand.

”Vores vision er ikke din bedstefars ‘Moby Dick’, sagde Cooper. ”Det er en mulighed for at tage en tidsløs klassiker og kapitalisere på fremskridtene inden for visuelle effekter for at fortælle, hvad der dybest set er en action-adventure-hævnhistorie.”

Bekmambetov arbejder i øjeblikket på at udvikle “Wanted 2”, og han producerer desuden en række russiske film for Universal.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 gi-jones 15 år siden

#20: Den var fandme fed :)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#22 Bohemian 15 år siden

Jeg hader Orca..eller..den er så dårlig så man synes den er sjov : )
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: