Warner Bros. fortsætter deres markedsføring af “Watchmen” med virale videoer og billeder, der fungerer som supplerende materiale til filmen.

Zack Snyders kommende filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons tegneserie “Watchmen” har senest fået en video, hvori “The Keene Act”, der forbyder maskerede helte i det amerikanske samfund, præsenteres i et oplysende klip om faren ved superhelte, der gemmer sig bag masker og kapper. I videoen kan man også se den noget anderledes Mount Rushmore, der præger den alternative verden.

Videoen “The Keene Act and You” kan ses her.

“Watchmen” foregår i et alternativt 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA. Da den tidligere forbryderbekæmper Komikeren bliver fundet myrdet, kommer den afdankede, men målfaste maskerede forbryderbekæmper Rorschach på sporet af et komplot om at dræbe og miskreditere alle pensionerede og nutidige superhelte.

“Watchmen” vil kunne ses i danske biografer 20. marts.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 filmz-Kadann 13 år siden

#7 -

Som skrevet før og som evermind skriver, så hedder han Komikeren i den nye, danske oversættelse.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 chandler75 13 år siden

# 10 Link rettet.

Alle tidligere "Watchmen"-videoer kan jo desuden findes på http://filmz.dk/film/watchmen/trailers
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#13 wolle2000 13 år siden

#8 Det må de da godt, men de må ikke kalde den for "Kiggemændene"! :-D

#9 + #11
Hmmm det vidste jeg ikke - jeg køber som regel kun en tegneserie én gang (med mindre jeg har glemt at jeg har den). Det var sgu da egentlig åndssvagt. Gøgleren er bedre IMO! *pout*

Skriv ny kommentar: