Så bliver det snart atter tid til at stifte bekendtskab med den brogede besætning ombord på rumskibet Red Dwarf. Den berømte kultkomedieserie “Red Dwarf – Langt ude” vender nemlig tilbage til tv-skærmene i to specialafsnit 21 år efter, at serien først indtog sendefladen.

Den skøre sci-fi-serie er blevet genoplivet af den digitale kanal Dave til en todelt miniserie, der vil blive vist på engelsk tv i påskeweekenden, hvori man kan opleve rollebesætningen endelig vende tilbage til Jorden.

Den nye serie, der bærer titlen “Red Dwarf: Back to Earth”, er skrevet og instrueret af seriens medskaber Doug Naylor, og på rollelisten finder man alle de originale skuespillere, deriblandt Craig Charles og Chris Barrie.

Serien, som kørte i otte sæsoner på BBC fra 1988 til 1999, vandt en international Emmy og er blevet vist i mere end 25 lande.

“Red Dwarf – Langt ude” udspiller sig tre millioner år ude i fremtiden og følger den dovne og sjuskede Dave Lister (Charles), besætningsmedlem på mineskibet Red Dwarf – og det sidste menneske i universet.

Under sine ugentlige forsøg på at komme tilbage til Jorden fik han selskab af en række finurlige personligheder – deriblandt det menneskelige hologram Arnold Rimmer, robottjeneren Kryten og den moderigtige Cat, et menneskelignende kattevæsen, der er en videreudvikling af skibets kat.

“Red Dwarf: Back to Earth” vil desuden blive fulgt op af en “No Holds Barred”-episode uden kulisser eller special effects. Påskeweekenden sluttes så af med “Red Dwarf: the Making of Back to Earth”, der går bagom optagelserne til de nye episoder.

Som den optimistiske og selvfede rumhelt Ace Rimmer ville udtrykke det: ”Smoke me a kipper boys, I’ll be back for Easter!”Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Spanner 13 år siden

The smegheads are coming!!!
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#2 Eat this 13 år siden

SMEG det lyder godt.

Elsker alt Red Dwarf har lavet.
Gravatar

#3 filmz-TheNthDoctor 13 år siden

Doctor Who's sucess har virkelig sat gang i Briterne. Hold da kæft. =)
Gravatar

#4 wimmie 13 år siden

Yesh!
En af mine favoritserier i 90'erne :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5 Eserage 13 år siden

Extraordinary! Smeg yeah
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/eserage

Skriv ny kommentar: