20th Century Fox har gennem filmside JoBlo frigivet et par nye billeder fra den kommende computeranimerede film “Robotter”.

På siden er det desuden muligt at se den tyske udgave af filmplakaten, se et billede fra Sarah Connors musikvideo til filmen, samt se et tre minutters klip fra det kommende animerede eventyr.

Filmen foregår i en verden beboet af robotter, og handler om geniet Rodney (Ewan McGregor), som ønsker at gøre robotter i stand til at gøre verden et bedre sted, men det er tilsyneladende lettere sagt end gjort.

“Robotter” er instrueret af Carlos Saldanha og Chris Wedge, der også stod bag “Ice Age”, og resten af stemmerne til filmen bliver leveret af bl.a. Robin Williams, Halle Berry, Mel Brooks, Greg Kinnear og Drew Carey.

Filmen får dansk premiere 18. marts i både dansk og original version, og filmen skulle angiveligt blive indledt af den længe ventede trailer til “Star Wars: Episode III”.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-big pappa 14 år siden

Ud fra traileren at dømme, må jeg på det kraftigeste anbefale et stort glas valium. Det må vel være opskriften på Robin Williams pisse irriterende robot/stemme, der er så overgearet, at Teletubies Tinky-Winky falmer i sammenligning. Ewan Mcgregors figur jævner forhåbentlig robbies med en blodig damptrommel.
Gravatar

#2 filmz-psytekk 14 år siden

Jeg så den til Premiere Surprise..

Grafikken er flot og humoren er næsten OK, historien er ekstremt dårlig.

**/******
Gravatar

#3 filmz-wetfox 14 år siden

#Kan jeg ik høre lidt om det der surprisehalløj, har overvejet at nuppe en overraskelse..

Skriv ny kommentar: