Filmsiden LatinoReview.com har fået et kig på manuskriptet til den kommende “A Nightmare on Elm Street”-film, hvorfor der nu foreligger nye oplysninger omkring historien i projektet, der fungerer som en nyfortolkning og ny start på den populære gyserfranchise, som Wes Craven satte i gang med klassikeren “Morderisk mareridt”.

Følgende kan betragtes som spoiler-materiale for de uindviede i “Nightmare”-franchisen:

Den nye film, hvori Freddy Krueger vil blive introduceret som en børnemishandler, som Craven oprindeligt have tiltænkt det, udspiller sig i moderne omgivelser, og Freddys forhistorie vises gennem flashbacks og mareridtsekvenser.

Om Kruegers fortid lærer publikum, at han i 90’erne er en havearbejder og pedel ved en børnehaveklasse, hvor han kommer godt overens med børnene og endda deltager i deres lege. Men noget sker, og Freddy ender med at blive et lynchoffer for en vred forældrepøbel. Tretten år senere – da børnene er kommet i 18-års alderen – vender Freddy tilbage for at hævne sig på de unge mennesker i deres drømme.

Filmens åbningssekvens lægger ud med en festscene, hvor en ung mand bliver brutalt myrdet af Freddy. Dette mord sætter hele historien i gang.

Projektet sætter spørgsmåltegn ved, om Krueger var børnemishandler, eller om børnene blot anklagede ham for at være det for at skjule deres forældres mishandling.

Freddy har dog ikke særlig mange replikker i manuskriptet, men han vil bære sin kendetegnende hat, sweater og klohandske, mens hans mord beskrives som grusomme og blodige.

Desuden forlyder det, at den oprindelige Freddy Krueger-skuespiller, Robert Englund, muligvis vil dukke op i rollen som terapeuten James Britt, som er en del af Springwood High Schools wellness-program.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Lethal Injection 12 år siden

Wait, wait... Robert Englund is NOT playing Freddy?! Count me out!!!!
Hvorfor kan Hollywood ikke bare lade klassikerene være i fred?! ;(
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 Lard Hanson 12 år siden

Tsk .. jeg havde gerne set Robert Englund tilbage i rollen, men håber da de får noget godt ud af det alligevel. Er ikke så vild med de gamle film.
Gravatar

#3 HelmerJ 12 år siden

jeg kan ikke forstå de bliver ved med alle deres geninspilninger, men det sagde jeg jo også sidst
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#4 MOVIE1000 12 år siden

plottet lyder spændende men kan ikke lide at der står at freddy ikke har så mange replikker
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 Eat this 12 år siden

Håber på det er en Aprilsnar, men det er det nok ikke :-(
Gravatar

#6 MOVIE1000 12 år siden

#5 neeej det tror jeg ikke for har set den længe inden på nyheder i kø
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Deadagain 12 år siden

Syns nu at filmen skal havde en chance, vil hvertfald se den og glæder mig.
Gravatar

#8 DemoMan 12 år siden

Lyder rimelig interessant. Jeg synes egentlig det er ok at Freddy ikke har så mange replikker, da han trods alt heller ikke sagde forholdsvis meget i den originale (hvor han IMO virkede bedst).
Jeg er med på ændringer (da det jo trods alt ikke vil give mening at lave præcist det samme igen), men jeg håber virkelig de får lavet hans baggrundhistorie ordentligt så han stadig er uhyggelig (og ikke gør som de gjorde ved den nye Halloween).
Angående hvem der bør spille Freddy... jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Robert Knepper (ja, haha det er sjovt navn - men skide være med det) kunne være en fantastisk Freddy!
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#9 MOVIE1000 12 år siden

#8 enig især det med Knepper!
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: