Den kommende “Texas Chainsaw Massacre”-opfølger genintroducerer os til den originale Leatherface fra 1974-klassikeren af samme navn.

Producer Fede Alvarez (“Don’t Breathe”) har i et interview med The Boo Crew Podcast bekræftet, at den kommende genoplivning af franchisen bliver en direkte opfølger til Tobe Hoopers original.

Læs også: “‘Texas Chainsaw Massacre’-blodbad: Fyrer instruktører efter én uge”

Det betyder også, at det er den oprindelige Leatherface, vi får at se. Denne gang bliver det, som Alvarez selv siger, en “old man Leatherface”, der skaber frygt hos seerne.

Det virker som om, den Legendary-producerede film har taget noter fra Blumhouse-produktionen “Halloween” fra 2018.

Her instruerede David Gordon Green til stor succes en direkte opfølger til den originale klassiker af samme navn og brugte netop en gammel Michael Myers som filmens skurk.

Alvarez afslørede også, at den kommende film har brugt en “old school” tilgang til filmens produktion med praktiske effekter og gamle kameralinser for at give følelsen af originalen.

Gunnar Hansen, der spillede Leatherface i 1974, er siden gået bort. Derfor er det endnu uklart, hvem der spiller den motorsavsglade psykopat.

“The Texas Chainsaw Massacre” (2021) instrueres af David Blue Garcia, og har det unge stjerneskud Elsie Fisher (“Eight Grade”) og Nell Hudson (“Outlander”) i filmens hovedroller.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 3 år siden

Fedt! Håber dog den bliver bedre end Texas Chainsaw 3D! Hvis bare den er mere i stil med den originale og remaken (hvilket er én af de bedre remakes) så skal det nok blive godt.

Skriv ny kommentar: