Ring op på telefonnummeret 212-897-1964, hvis du har spøgelser og gespenster, som hjemsøger dit hjem. Nogen nye kommer dog til at tage telefonen.

Kumail Nanjiani (“Obi-Wan Kenobi”), Patton Oswalt (“Ratatouille”), komiker James Acaster (“Repetoire”) og Emily Alyn Lind (“Gossip Girl”) er netop blevet tilføjet til castet i Sony Pictures’ kommende live-action efterfølger til “Ghostbusters: Afterlife”. De kommer derfor i selskab med Paul Rudd og Carrie Coon, som også var at finde i den første film. Alle samles de i efterfølgerens nye lokation: New York City. Nærmere bestemt er der tale om en gammel brandstation, den præcis samme bygning som i den allerførste “Ghostbusters”.

Gil Kenan (“Poltergeist”) vil overtage rollen som instruktør, mens Jason Reitman, som instruerede “Ghostbusters: Afterlife”, producerer og skriver manuskript sammen med Kenan og Jason Blumenfield (“Ghostbusters: Afterlife”).

Plotdetaljerne for efterfølgeren er endnu ikke udgivet. Og om de oprindelige karakterer, som er stadig i live i franchisens univers, vender tilbage for et ekstra skud nostalgi er ubevidst. Indtil videre kan Bloody Disgusting berette, at Ernie Hudson, som spillede Winston Zeddermore, vender tilbage. Der er dog intet at melde fra skuespillerne Dan Aykroyd, Annie Potts og Bill Murray endnu.

Indspilningen af filmen gik i gang i sidste uge, og indtil videre er planen, at filmen udkommer i slutningen af 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: