JoBlo kan fremvise en række specielle rejseplakter til landet Kazakhstan, der er udgangspunktet i Sacha Baron Cohens (“Ali G”) nyeste komedie “Borat”, filmversionen over den satiriske journalistkarikatur, der startede sine dage på “Da Ali G Show”.

Filmen følger tv-journalisten Borat Sagdiyev, Kazakhstans sjette mest kendte mand, der rejser fra sin hjemby til USA for at lave en dokumentar. På sin rejse gennem det store udland støder Borat på en række virkelige mennesker i virkelige situationer, og bliver samtidig også interesseret i at lokalisere og gifte sig med Pamela Anderson.

“Borat” instrueres af Larry Charles og får premiere 3. november.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 jesperhp 15 år siden

Jeg skal helt klart se den! Borat er megasjov! Yakshemesh.
Gravatar

#2 chuck 15 år siden

Så den i Toronto. Den er ikke bare hylende morsom og underholdende, men formår lidt på samme måde som Bowling for Columbine at komme med en samfundskritik af det amerikanske samfund. Det var den film alle talte om i Toronto og den bedst anmeldte film overhovedet. To anmeldere gav den maksimum stjerner mens resten gav den en stjerne under maksimum. Det er helt vildt!!! Jeg grinte så tårene trillede. 5/6

P.S. Den ligger på 100% på rottentomatoes med 8.2 i average rating.
IMDb: 9.1
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#3 filmz-Chemic 15 år siden

Så i tv-avisen, at en kazakhstans minister var oprørt over filmen og den måde den gav et forkert indtryk af Kazakhstan og kazakhstanere på. Well, gad vide om folk ser den som en autentisk dokumentar?
"When people ask me if I went to film school I tell them, 'no, I went to films.'" -QT
Gravatar

#4 elwood 15 år siden

This is a video recorder... it's recording

Jeg var færdig af grin over traileren, jeg skal så meget se den, Borat figuren er nu også meget sjov i hans "Reportager"
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 jessup 15 år siden

#2 - Du er jo en mand med humor så jeg glæder mig. Du læser sikkert først dette her efter vi vandt her til aften. Jeg har ofret mig for quizzen og set mange mainstreamfilm lad os håbe jeg ikke har lidt uden nytte.
This is just until June
Gravatar

#6 Bates 15 år siden

Den skal jeg da også helt sikkert se.
Gravatar

#7 chuck 15 år siden

How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)

Skriv ny kommentar: