Nyt billede af Sam Worthington i “Clash of the Titans”


Warner Bros. har offentliggjort et nyt billede af Sam Worthington som Perseus i det kommende gudeepos “Clash of the Titans”. Billedet – samt det tidligere udsendte billede i højere opløsning – kan ses i fuld størrelse i galleriet her.

Filmen omhandler halvguden Perseus, som er på en opgave for at redde en prinsesse og besejre underverdens gud, hvor han på sin rejse må overvinde både Medusa og søuhyret Kraken.

Foruden Worthington finder man på rollelisten bl.a. Mads Mikkelsen, Gemma Arterton, Alexa Davalos, Liam Neeson og Ralph Fiennes.

“Clash of the Titans” er instrueret af Louis Leterrier.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 11 år siden

Så "Terminator Salvation" i går, og Sam Worthington har placeret sig som en af de bedste skuespiller af sin generation. Han fik overbevisende meget ud af sin karakter. Kan slet ikke vente med at se, hvad James Cameron får ud af ham i "Avatar". Cameron skal nok gøre ham en ligeså stor stjerne, som han gjorde både Arnold Schwarzenegger og Leonardo DiCaprio.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 the_paki_don 11 år siden

Sam Worthington er en MAND! A real guy's guy! Se det stålblik!

Ja, der står ikke noget om, at kommentarerne skal være nyttige...
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#3 d0rk 11 år siden

Som #1 siger, så var Sam genial i Terminator. Glæder mig endnu mere til at se Avatar, og nu denne film, efter at have "opdaget" ham.
Gravatar

#4 Wholsie 11 år siden

Efter at Jeg har set Sam Worthington´s præstation som Marcus i Terminator Salvation, kan jeg slet ikk vente med at se ham i Cameron´s Avatar.. og ikke mindst den her Clash of the titans remake.!
Gravatar

#5 Coffey Mug 11 år siden

*facepalm*

Skriv ny kommentar: