Jack Nicholson er i de afsluttende forhandlinger om at medvirke i en endnu unavngiven romantisk komedie af instruktøren James L. Brooks, som Nicholson tidligere har arbejdet sammen med på filmene “Tid til kærtegn”, “Broadcast News” og “Det bli’r ikke bedre”.

Nicholson skal i filmen spille faren til Paul Rudds karakter. Tidligere var Bill Murray tilknyttet faderrollen, men han mistede efterhånden interesse i projektet, og med under to uger til optagelserne går i gang, kontaktede Brooks Nicholson.

I filmen spiller Rudd en forretningsmand, som må konkurrere med en professionel baseballspiller (Owen Wilson) om den kvinde, som de begge er vilde med (Reese Witherspoon).Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 christianhg 14 år siden

Jeg var sgu bange for at The Bucket List skulle være hans sidste film. Det ville være lidt sørgeligt.
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#2 Christian Voldborg 14 år siden

Han er jo Jack. :)
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 ducktorwho 14 år siden

christianhg (1) skrev:
Jeg var sgu bange for at The Bucket List skulle være hans sidste film. Det ville være lidt sørgeligt.Jeg kan ikke huske hvor jeg så det henne, men jeg har set et interview med Nicholson hvori han siger at han er skuespiller og det er dét han elsker, og at han derfor ikke kan lade være med at spille... Så jeg tror ikke han går på pension overhovedet. Det har han jo også kunnet gøre i jeg ved ikke hvor mange år, efterhånden.

SÅ gammel er han jo heller ikke endnu, og han er da frisk og ved godt helbred. Ellers drak han s'gu nok ikke så meget som han gør, når han er til fester ;-)

Skriv ny kommentar: