I forbindelse med at instruktøren Zack Snyder er blevet færdig med optagelserne til “Watchmen”, har Warner Bros. frigivet det første officielle billede fra den ventede tegneseriefilmatisering. Billedet, der viser den maskerede selvtægtsmand Rorschach (Jackie Earle Haley) i et flammende opgør, kan ses på filmens officielle blog.

“Watchmen”, der bygger over Alan Moores og Dave Gibbons tegneseriefortælling “Vogterne” fra 1986, udspiller sig i et alternativt 1985, hvor Præsident Nixon har fået vedtaget en lov mod kostumeklædte, kriminalitetsbekæmpende helte, der ellers har været en del af det amerikanske samfund. Under efterforskingen af mordet på en tidligere holdkammerat erfarer den stadig aktive, men brutale Rorschach, at der muligvis er gang i en sammensværgelse om at dræbe alle de tilbagetrukne superhelte.

Selvom Snyder har færdiggjort alle optagelserne, er der stadig meget arbejde tilbage på projektet i postproduktionen, og filmen vil derfor først være klar til næste år. Warner Bros. har sat “Watchmen” til at vogte over det store lærred 6. marts, 2009.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 13 år siden

Dear Lord, det er helt utroligt, hvor trofast denne filmatisering ser ud, men det kan selvfølgelig være et kneb for at lokke alle fansene til. Men lige nu synes jeg virkelig ikke, der er noget, som tyder på, at det vil være en dårlig filmatisering af Watchmen.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 PredatorX 13 år siden

Ét er billeder.. Noget helt andet er historie. Lad os se om de kan naile den. Man har jo lov at håbe...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 filmz-smedt-meister 13 år siden

Tja.. det ligner ikke særlig meget, men jeg ser frem til det alligevel...
Søren og Lasse har dårlig filmsmag.
Gravatar

#4 inflector 13 år siden

#3 Det ligner da meget godt Rorschach.

En filmatisering jeg ser rigtig meget frem til, man kan kun håbe at den lever op til forlægget.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#5 filmz-Kadann 13 år siden

Jeg synes nu også at det ligner tegneserien ret godt.

Jeg er stadig ikke optimistisk, men jeg skal se resultatet, med mindre anmeldelserne er helt i toilettet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: