Nyt billedgalleri til George A. Romeros “Survival of the Dead”


Survival of the Dead”, den nyeste film i rækken af splatterlegenden George A. Romeros “of the Dead”-filmserie, har fået udgivet en række billeder, som kan ses i filmens nye galleri.

Filmen, der tidligere gik under navnet “… of the Dead”, følger de overlevende på en lille nordamerikansk ø, der trues af de frådende zombier. Øboerne er splittede; en rebel fra øen og en gruppe folk fra fastlandet vil udrydde zombierne for at gøre øen til et zombie-frit paradis, mens resten af øboerne ikke kan få sig selv til at slå til mod de levende døde, der bl.a. består af deres familiemedlemmer og kærester.

Romero har igennem de sidste 40 år stået for indtil videre fem film i “of the Dead”-franchisen der tæller “Night of the Living Dead”, “Dawn of the Dead”, “Day of the Dead”, “Land of the Dead” og senest “Diary of the Dead”.

“Survival of the Dead” får amerikansk premiere senere på året.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Blacksanta 11 år siden

Wuuuhuuu! "... of the Dead"-filmene er altid sjove! Har aldrig fået set "Diary of the Dead" færdig, men den virker bestemt også som det sjoveste led i serien. Måske man skulle give den en chance mere :)
Gravatar

#2 filmz-Utyske 11 år siden

Yay, endnu et makværk fra en instruktør der ikke har fattet, at tiden er løbet fra ham.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 squee 11 år siden

Utyske (2) skrev:
Yay, endnu et makværk fra en instruktør der ikke har fattet, at tiden er løbet fra ham.


Lige mine ord.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#4 PredatorX 11 år siden

Jeg må desværre nok give Utyske ret selvom jeg ikke er meget for det. Den originale Dawn og Day of the Dead hører til nogle af mine absolut yndlings film. Land kunne have været bedre og Diary gad jeg ikke se mere end 15 min af. Jeg ville erklære min kærlighed omgående til Romero skulle han lave endnu en Dead klassiker, men før jeg ser positive reviews tør jeg simpelthen ikke stole på ham. Disse billeder ser dog bedre end Diary no?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 Jeden 11 år siden

Jeg skal se den. Jeg kan ikke forbipassere en zombiefilm!!!
Gravatar

#6 Blacksanta 11 år siden

Uh, kan se jeg har lavet en forfærdelig fejl, og nu er det for sent at redigere. i #1 mente jeg selvfølgelig "Svageste led i serien" i stedet for "det sjoveste led i serien". Yderst skrækkelig fejl fra min side :)
Gravatar

#7 zamm- 11 år siden

#6 Vi overlever!

Men jeg går ikke glip af disse film, vel? Der er ikke nogen højere mening i de her film? Fordi jeg har ikke set en eneste og agter heller ikke at gøre det, såfremt jeg ikke bliver tvunget!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#8 Blacksanta 11 år siden

#7, Det kommer lidt an på ens form for humor. Jeg ser selv ".. of the Dead"-filmene som komedier, og syntes de er ganske underholdende.. Højere mening? Det lyder helt religiøst. Se dem, og vurder selv..
Gravatar

#9 filmz-Utyske 11 år siden

#7 -

Så lader du jo bare være med det, men som PredatorX er inde på, er der noget at komme efter i den originale trilogi fra Romero. Han er ikke manden der opfandt zombier, men han er en af dem der var med til at forme den moderne zombie-film og selvom at filmene måske kan virke lidt komiske i dag, ligger der jo noget samfundskritik bag dem.

Selv synes jeg at "Dawn of the Dead" er den bedste i den originale trilogi, derefter "Night of the Living Dead" og til sidst, "Day of the Dead".

Remaket af "Night.." kan i øvrigt anbefales, det samme kan remaket af "Dawn..", men remaket af "Day.." er rendyrket bras, så den kan på ingen måde anbefales.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#10 dewin 11 år siden

Utyske (2) skrev:
Yay, endnu et makværk fra en instruktør der ikke har fattet, at tiden er løbet fra ham.


HØRT! VEL TALT!

Skriv ny kommentar: