Warner Bros. har i forbindelse med Halloween sluppet et nyt billede af Jokeren fra den kommende Batman-film, “The Dark Knight”, løs på nettet, og dette kan nu findes hos bl.a. Superhero Hype.

I “The Dark Knight”, der igen instrueres af Christopher Nolan, får både Batman, politikommisær Jim Gordon og forsvarsadvokaten Harvey Dent kam til deres hår, da den storsmilende og psykopatiske Joker, spillet af Heath Ledger, skaber kaos i Gotham City.

“The Dark Knight” har igen Christian Bale i hovedrollen og indtager de danske biografer 25. juli, 2008.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 filmz-DocDoom 15 år siden

Batman Begins blev fuldstændigt smadret af MTV-klip, når det er allerdårligst. Man kunne ganske enkelt ikke se, hvad der foregik under slåskampene. Det virkede som om, at man havde forsøgt at spare en skilling på matial arts koreografi, og at man derfor simpelthen ikke turde vise et eneste vidvinkel-shot af mere end et halvt sekunds varighed under slagsmålene. Og resultatet var derefter. Håber at de opper sig på den front, for i øvrigt var filmen da seværdig. Det er blot et stort problem for en actionfilm, når mange af actionscenerne slet ikke fungerer.

Der er mange eksemler på dårlig shaky cam / MTV-klip og få gode.

En af de eneste, som jeg synes er sluppet heldigt fra det, er Paul Greengrass i Bourne Supremacy og Ultimatum. Forvirringen er godt nok total, men det virker sgu! Det gør det ikke i Batman Begins.

I Fellowship Of The Ring's scene med huletrolden virker scenen slet ikke i theatrical cut. Man ser lidt firkantet sagt blot en masse arme og sværd, der fægter. Det man taget konsekvensen af i Extended Edition, hvor scenen er klippet om (og forlænget), så man faktisk kan opfatte, hvad der foregår. En meget væsentlig forbedring.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#12 HonoDelLoce 15 år siden

Jeg er fuldstændig hyped som en trettenårig der venter på den næste SAW-film..

Jeg kan slet ikke beskrive det sug i maven, når jeg ser sådan et billede - nøj! hvor jeg glæder mig til at se den film :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#13 squee 15 år siden

Havde stadigvæk håbet på en lidt mere fucked udgave af Jokeren, som man ser ham i Dave McKeans udgave
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#14 Oh Daesu 15 år siden

#13 tænkte lige, at denne her Joker mindede mig om en kombination af McKeans og den fra "The Killing Joke"
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/OhDaesu

Skriv ny kommentar: