Tag Bat-signalet ned for nu, Batman-fans. For Matt Reeves’ opfølger til The Batman er blevet skubbet.

I et stykke tid nu har det været forventet, at efterfølgeren til Matt Reeves ‘The Batman’ fra 2022 ville ramme biografen i slutningen af 2025. Men pga. en omrokering hos Warner Bros. har ‘The Batman: Part II’ officielt fået en ny dato – og den er blevet rykket tilbage med et helt år.

Ifølge den nye tidsplan forventes ‘The Batman: Part II’ nu at komme i biograferne den 2. oktober 2026 – hvilket betyder, at efterfølgeren endelig vil ankomme fire og et halvt år efter den første film.

Kigger man på historien tegner det dårligt for en film at den sættes langt ude i fremtiden. Før har man set film som X-Mens ‘Gambit’ der aldrig blev til noget, George Millers ‘Justice League’ og en lang række andre DCEU-film.

I mellemtiden kan fans glæde sig over ankomsten af Max-serien ‘The Penguin’, som bringer Colin Farrells gangster tilbage, mens han forsøger at konsolidere magten i Gotham. Den serie forventes at ramme skærmene senere i 2024 – og vil helt sikkert holde interessen for Reeves’ Bat-univers i gang.

Bemærkelsesværdigt er det, at den nye dato for The Batman Part II skubber den tilbage til efter starten af James Gunns kommende DCU – som vil starte i 2025 med Superman og senere introducere en anden inkarnation af Batman i Andy Muschiettis ‘The Brave And The Bold’.

Reeves’ Bat-film vil ikke være en del af DCU, men vil fortsat udkomme parallelt med den.

Tidligere denne uge afkræftede Gunn et ret spændende rygte om, at ‘The Batman: Part II’ og ‘The Batman: Part III’ skulle optages back-to-back. Af en eller anden grund fortsætter mange fans med at argumentere for, at Superman-instruktøren planlægger at skrotte franchisen (hvilket angiveligt er grunden til, at Reeves’ Arkham-serie nu er forbundet med DCU).

Som svar på en fan, der spurgte om netop dette på sociale medier, gjorde Gunn det klart: Reeves’ planer for The Batman-franchisen er ikke blevet aflyst.

Two-Face er blevet rygtet til at optræde som central skurk, selvom scenen også er sat for Barry Keoghan til at vende tilbage som Jokeren.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: