Ghostbusters klip / filmz.dk

Nyt klip fra “Ghostbusters: Afterlife” giver første blik på klassisk skurk – sådan da


Paul Rudd er i problemer i det seneste klip fra “Ghostbusters: Afterlife”, hvor vi får det første glimt af den nye udgave af det klassiske monster Mr. Stay-Puft.

Klippet introducerer os til miniatureudgaverne af skumfidusmonstret fra den første “Ghostbusters”. Selvom de ikke er af samme gigantiske størrelse som det originale monster, skaber de kaos i flok, og de kommer med garanti til at skabe flere problemer for Paul Rudd og resten af castet i “Afterlife”.

Mr. Stay-Puft er ikke det eneste, der trækker paralleller mellem den første og fjerde film i “Ghostbusters”-franchisen. Bill Murray, der spillede Peter Venkman i den første film, har for nylig rost den nye film og dens forfattere Jason Reitman og Gil Kenan:

“De to [Reitman og Kenan] skrev en “Ghostbusters”-film, der virkelig bringer den tilbage til live. Den har virkelig følelsen af den første – mere end den første eller pigernes film. Den har en anden følelse end to ud af fire”.

Læs også: “Bill Murray er med i “Afterlife” – Rick Moranis gør ikke comeback til ‘Ghostbusters'”

Udover at skrive “Afterlife” er Jason Reitman også instruktør. Dermed går han i sin far Ivan Reitmans fodspor, eftersom han instruerede de to første “Ghostbusters”.

“Ghostbusters: Afterlife” har premiere den 11. november.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 måned siden

Who you gonna call?
Nærmeste billetluge, når der er premiere :-)
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#2 nwinther 1 måned siden

Virker mere Gremlins-agtigt, end Ghostbusters.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 sraw rats 1 måned siden

#2
Tænkte det samme. I love it.
Gravatar

#4 Reborn Sith 1 måned siden

Den skal ses. Og gerne i biffen.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 Geekalot 1 måned siden

Var det ikke meningen der gamle af dem der lever endnu, skulle være med i filmen ?
Gravatar

#6 ashcamp 1 måned siden

Geekalot (5) skrev:
Var det ikke meningen der gamle af dem der lever endnu, skulle være med i filmen ?


Det er de også ifølge imdb.

Skriv ny kommentar: