Netflix og Sony Pictures har indgået en licensaftale, så fremtidige Sony-biograftitler i en 18-måneders periode eksklusivt kan streames på streamingtjenesten.

Filmene udgives først på Netflix efter deres givne biografperioder. Vi ser altså ikke en aftale i stil med den revolutionerende aftale mellem HBO Max og Warner Bros., der betød, at produktionsselskabets film kan ses i biografen og på streamingtjenesten samtidig.

Læs også: “Warner Bros. giver simultanpremiere til 17 biograffilm – “The Matrix 4″ og ‘Dune'”

Dog indebærer den nye aftale, at Netflix får førsteret, når det kommer til Sony Pictures’ film, der bliver skabt direkte til streaming såsom Tom Hanks-filmen “Greyhound”, der udkom på AppleTV+ sidste år.

Nogle af de biograffilm vi kan se frem til, er Sonys Marvel-film “Morbius”, samt filmatiseringen af det populære action-adventurevideospil “Uncharted”. Begge film er længe ventede blockbusters, der med garanti vil tiltrække seere, der går glip af biografudgivelserne eller blot vil se dem igen.

Derudover får Netflix også rettighederne til flere allerede eksisterende Sony-titler såsom biografhittene “Venom” og “Jumanji”.

Ifølge Deadlines kilder har Netflix måttet punge ud med 1 mia. dollars. Dog kan det sagtens vise sig at være en god aftale for de to selskaber. Især når konkurrencen skærpes mere og mere med tilkomsten af nyere streamingtjenester såsom Disney+ og Paramount+.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 nwinther 1 år siden

Kan ikke gennemskue, om det er en god, eller dårlig nyhed.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

#1 Tror til den pris at det er en rimlig god ide fra Netflix side af. Nu Sony ikke har en Streaming platform til deres film
Gravatar

#3 BlackJesus 1 år siden

Sony tænker fornuftigt her! Istedet for at ødelægge det for streaming branchen, så styrker de den ene part. For jeg ser at folket får nok af at der er 10+ streaming tjenester der alle har noget unikt den brede befolkning gerne vil se, men íkke dækker hele behovet. Sony har måske heller ikke nok titler for at kunne lave en streaming side de kan tjene på.

På sigt ville Netflix også blive den store taber, uden disse blockbuster, som de stor film distrubutør/producer ejer. Netflix egen produktion når sjældent de samme højder som de største blockbuster.

Gravatar

#4 nwinther 1 år siden

Geekalot (2) skrev:
#1 Tror til den pris at det er en rimlig god ide fra Netflix side af. Nu Sony ikke har en Streaming platform til deres film


Jeg har bare svært ved at se de gode titler fra Sony. Især sammenlignet med de gigantiske læs lort, der er komme ud af det studie. For mig betyder det, at Netflix bliver oversvømmet med elendige film. Det er en dårlig nyhed, IMO.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 thomas040 1 år siden

Jeg kunne godt forestille mig Sony kunne få noget godt ud af at udvide deres Men In Black univers. Der er meget mere der kunne gøres med intergalaktisk politi og politisk action blandet med sci-fi og humor.
Failure is a zero out.
Gravatar

#6 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: