Gary J. Tunnicliffe, som har stået for “Hellraiser”-ikonet Pinheads design siden den tredje film i serien, har gjort et forsøg på at modernisere karakteren til det kommende remake af den originale film.

Tunnicliffe har gjort dette forsøg uden støtte fra filmstudiet, som indtil videre ikke direkte har kontaktet ham mht. at vende tilbage. Han mente, at han lige så godt kunne forsøge at gøre sit bedste i stedet for bare at se karakteren lavet om til noget, som den ikke bør være, af en, som ikke er inde i “Hellraiser”-universet.

Studiet har tidligere sagt, at den nye film i serien skulle have et helt nyt og mere moderne look, så Tunnicliffe besluttede at lave Pinhead om og gøre karakteren kaotisk og blodig.

Dette tog han billeder af, sendte til studiet og kom derefter i direkte kontakt med dem, hvor de gav udtryk for, at de var vældig tilfredse med det nye udseende, men derefter har der ingen kontakt været. Så Tunnicliffe er endnu ikke sikker på, om han denne gang blot vil følge projektet som en fan eller som en del af holdet, og han har derfor udgivet sine billeder af Pinhead, som kan ses her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 David Munch 15 år siden

Det ser da udemærket ud. Kan godt lide de sort/hvide øjne.
Gravatar

#2 gi-jones 15 år siden

Hvad er historien præcis med alle de der søm? Jeg kender ikke konceptet overhovedet, men det virker ret tåbeligt på mig. Man skal kun gå ind i dørkarmen én gang for at det er overstået.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#3 x marks the spot 15 år siden

Lidt ærgerligt hvis det hele bare ender med at ligne et blodbad. Blod er ikke nødvendigvis ensbetydende med uhygge, gru og skræk. Reglen: "Less is more" har altid syntes at virke IMO. Den originale Pinhead/Doug Bradley har altid virket fint og fanget den rette stemning med sin karakter - og så har det jo generelt også temlig meget at sige, hvem der bærer rundt på make-up'en. Så lad os håbe de finder en skuespiller, der kan lægge lidt personlighed i karakteren.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#4 Spanner 15 år siden

gi-jones (2) skrev:
Hvad er historien præcis med alle de der søm? Jeg kender ikke konceptet overhovedet, men det virker ret tåbeligt på mig. Man skal kun gå ind i dørkarmen én gang for at det er overstået.


Jeg har ikke fuldt kendskab til præcis hvor sømmene kommer fra. Pinheads "ting" (både som Cenobite og da han var menneske) er en evig udforskning af smerte og nydelse i ekstreme former. At hamre søm i hovedet forskellige steder for at se hvor det gør godt ligger ikke fjernt fra karakteren.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#5 mrghostface 15 år siden

Synes umiddelbart at det ser for skødesløst ud. Effekten er på en eller anden måde bedre når de er placeret med en nærmest kirurgisk præcision. Der må, for min skyld, gerne være lidt blod. Men synes ikke der er grund til at han skal være halvt gennemvædet af det. bare det er rødt i snittene, som i øvrigt osse gerne må være en anelse mere velovervejede, så er det egentlig fint.

Han skal selvfølgelig være velkommen til at forsøge sig igen med en anden retning, men det der er jeg ikke tilfreds med, i hvert fald.
Gravatar

#6 Spanner 15 år siden

Jeg er også mere til det nærmest kliniske look Pinhead havde i de gamle film.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#7 Buzz 15 år siden

#2 Painhead der er fortolke forkert det er Pinhead de gå ikke end i dørkarmen
Gravatar

#8 Casanova_Frankenstein 15 år siden

Hmm.. Jeg synes ikke at det nye udkast ser helt så "mægtigt" ud som den rigtige pinhead. Ham den nye ligner mere sådan en slags dum håndlanger.
What kinda crazy man blows up a crazy house?
Gravatar

#9 Buzz 15 år siden

8# det ny er mere saw stil den ande er mere sith stilen
Gravatar

#10 erikjust 15 år siden

Synes også at det originale look til Pinhead er bedst, som et gammelt ordsprog siger if it ain´t broke don´t fix it.

Og Pinheads look fejler så absolut intet.

Med hensyn til sømmene ja så er dit gæt lige så godt som mit, kan ha noget og gøre med hollywoods fortolkning af bogen (ja Hellraiser serien er baseret på en bog The Hellbound Heart) I film 2 ser man pinheads skabelse.

Alt hvad man enlig ser er blot at han bliver skåret op og får søm hamret ind i hans hoved og så høre sætningen the pain the wonderfull pain.

Ellers ikke meget.

Skriv ny kommentar: