Medforfatteren til manuskriptet på “I Am Legend”, Mark Protosevich, skal atter arbejde sammen med Will Smith, da Protosevich er i forhandlinger om at skulle skrive DreamWorks’ nye version af det koreanske hit “Oldboy – Hævnen” fra 2003, som Smith udvikler sammen med Steven Spielberg.

Planer om et remake af Park Chan-wooks roste film fra 2003 har fået mange fans til at protestere, men Will Smith kan nu til FilmSchoolRejects.com afsløre, at filmen ikke vil blive en genindspilning, eftersom de ikke vil basere deres projekt på Chan-wooks film, men derimod på Nobuaki Minegishis tegneserie, der lå til grund for originalfilmen.

”Vi arbejder på det nu,” forklarer Smith om projektet. ”Dog ikke på filmen, men på det oprindelige kildemateriale. Der er den originale ‘Oldboy’-tegneserie, som de lavede den første film ud fra. Og det er det, vi arbejder ud fra, ikke en tilpasning af filmen.”

Ved samme lejlighed kan Smith også bekræfte, at han foruden at producere filmen også spiller med i den.

Historien i “Oldboy” følger en mand, der en dag bliver taget til fange og holdt som gidsel i flere år uden forklaring eller kontakt til sin tilfangetager. Efter 15 år vågner han en dag pludselig op og sander, at han er blevet frigivet, har fået penge, en mobiltelefon og tøj. Han sætter derefter en jagt i gang for at få hævn over den uforklarlige frihedsberøvelse og sin mistede familie – uden at vide, hvem der står bag eller hvorfor.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [1819444559] 15 år siden

Kan de ikke bare lade den ligge? Den originale film er jo fremragende, og jeg kan simpelthen ikke se en amerikansk udgave for mig.
Gravatar

#2 wimmie 15 år siden

Man kan jo bare lade være med at se den ;)
Hvis noget er baseret på et andet medie; bog, tegneserie, spil osv. synes jeg netop det er fedt med mange forskellige udgaver og synsvinkler - så kan man jo altid undgå dem man ikke har interesse i. Og det er jo netop ikke et remake af filmen.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 Kruse 15 år siden

#1 Enig...Jeg kan heller ikke se nogen grund til at lave en ny udgave når den første nu engang er så fantastisk.....nårhh jo.....Penge og amerikanere der ikke kan læse undertekster!

Men er der nogen der kender til tegneserien, som kan forklare hvor meget anderledes den er end Oldboy filmen?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 wimmie 15 år siden

Jeg er nu uenig...det er jo lidt som at sige at The Dark Knight er et remake af Tim Burtons Batman og derfor ikke skulle have været lavet (ok, godt nok samme sprog) - men det er jo ikke et remake men bare en anden fortolkning af tegneserierne.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5 Michael Andersen 15 år siden

Enig med den kønne unge dame :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 Highland Park 15 år siden

#5: Ditto.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#7 filmz-TomViolence 15 år siden

Men det er jo ikke fordi de vil bringe verdenen en ny fortolkning. Det er jo fordi de skal tjene nogle nemme penge. Så det er noget vrøvl #5.
I'm out
Gravatar

#8 stoffer 15 år siden

Det har de simpelthen fortalt dig #7? Er også enig med Wimmie omend jeg synes sammenligningen er lidt tynd. Oldboy er superfed, så tvivler på en ny vil være federe, men lad os da se hvad de får ud af det.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#9 wimmie 15 år siden

#7 ok, jeg vrøvler tit - men tror du virkelig at Spielberg og Will Smith har brug for at tjene "nemme" penge? ;)
Spielberg er ikke ligefrem kendt for at lave nemme projekter.
Jeg tror skam de er meget interesserede i at lave en seriøs udgave...om man tror den bliver god kan man jo sagtens diskutere...jeg tror heller ikke den ville kunne måle sig med den koreanske version, men dermed ikke sagt at det bliver noget makværk - jeg stoler stadig på Spielberg :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#10 filmz-TomViolence 15 år siden

Jep det gør jeg. Ligemeget om de har uendelig penge i forvejen eller ej. Se selv med film som Indiana Jones 4 og Hancock.
I'm out

Skriv ny kommentar: