Nyt om “Hellraiser”-remaket

Efter et par måneder uden lyd om den forestående genindspilning af Clive Barkers gyserklassiker “Hellraiser”, kommer der nu nyt om projektet.

Efter forskellige rygter, udmeldinger og tilbagetrækninger af samme udmeldinger lader det nu til, at der endelig er fundet en instruktør til filmen.

Den franske instruktør Pascal Laugier skulle være i forhandlinger med selskabet Dimension Films omkring muligheden for, at han påtager sig opgaven både at tilpasse manuskriptet og instruere filmen. Tidligere har Marcus Dustan og Patrick Melton lavet en manuskripttilpasning, som Dimension Films har valgt ikke at ville bruge.

Laugier er instruktøren bag det franske hævndrama “Martyrs”, som havde verdenspremiere ved dette års Toronto Internationale Film Festival sidste måned, hvor den blev flot modtaget.

Den første “Hellraiser” fra 1987 handler om en mand, der må lide en grum og smertefuld skæbne, da han får åbnet en mystisk æske, der åbner en dør til helvede og til den magtfulde Pinhead, lederen af de dæmoniske cenobiter, hvis største nydelse er den største smerte.

Der nåede i alt at komme otte “Hellraiser”-film i den originale saga, hvoraf de to nyeste begge kom i 2005.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 frz 15 år siden

· Pet Sematary [2008 (USA)] -REMAKE
· The Thing [2009 (USA)] -REMAKE
· Friday the 13th [2009 (USA)] -REMAKE
· Hellraiser [2009 (USA)] -REMAKE
· The Evil Dead [2009 (USA)] -REMAKE
· The Birds [2009 (USA)] -REMAKE
· The Wolf Man [2009 (USA)] -REMAKE
· A Nightmare on Elm Street [2010 (USA)] -REMAKE
· Child's Play [2010 (USA)] -REMAKE

De næste par år byder bare på _lidt_ for mange gyser remakes... KEDELIGT!

(fundet på imdb)
Gravatar

#2 MOVIE1000 15 år siden

vidste ikke at der kom en Evil Dead remake lidt øv.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 kasperfmn 15 år siden

The Thing er ikke et remake, men en prequel.
Gravatar

#4 Lard Hanson 15 år siden

Evil Dead remaket skulle meget gerne blive en helt ny film. De vil ikke have, at den kommer til at ligne den gamle film alt for meget. Og nu er det jo ikke første gang, den er blevet "annonceret" på imdb. Lad os nu se, om den overhovedet bliver til noget.
Gravatar

#5 aeries 15 år siden

#1 Neeej de laver ikke en remake af Pet Sematary? Den første er da totalt fed (og efter min mening bedre end bogen). Den holder da helt frem til i dag!

Mon The Birds remaked har et hemmeligt våben i de skrækkelige fugle? Ikke nok med at vi angribes af bidske fugle, men de smitter også med fugle influenza!
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: