Produceren Jerry Bruckheimer kan i et interview med ComingSoon.net fortælle, at den annoncerede filmudgave af “The Lone Ranger” med Johnny Depp som Tonto er i udviklingsfasen, men at den fjerde film i serien om “Pirates of the Caribbean” er blevet prioriteret højere på filmselskabets liste over kommende film.

”Det er en fantastisk franchise for dem og også for os,” forklarer Bruckheimer om “Pirates”-sagaen. ”Vi er vilde med karakteren, og Johnny var virkelig spændt på at vende tilbage som Kaptajn Jack. han er bestemt interesseret i Tonto, men Disneys prioritet er at få den nye ‘Pirates’ lavet først.”

Bruckheimer tilføjer, at Terry Rossio og Ted Elliot allerede er i gang med at skrive den fjerde film, og at der stadig er en chance for, at instruktøren Gore Verbinski vender tilbage bag roret på det nye skumsprøjtende eventyr.

Der er dog endnu ikke fundet en instruktør til at stå bag “The Lone Ranger”, og Disney vil vente med at finde en hovedrolleindehaver, til de har indgået en kontrakt med en filmskaber til at instruere løjerne.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#1 Tylerdurden 13 år siden

For fuck sack!

Drop nu de skide POTC film.

Det eneste der er noget værd i de film er Johnny Depp som Jack Sparrow og selv ham bliver man altså træt af at se på i længden.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#2 quack 13 år siden

Så lad vær med at se filmen !
Gravatar

#3 moulder666 13 år siden

Jeg vil godt nok hellere se "The Lone Ranger" end endnu en omgang POTC - trist, at de har valgt at prioritere sådan...men man kan jo godt forstå det, sådan som de har tjent på den franchise!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 MOVIE1000 13 år siden

Håber at Gore vil instruere den fjerde er jeg den eneste som vil se en fjerde POTC
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 HonoDelLoce 13 år siden

#4

Nej, jeg er faktisk også ret overbevist at de to mindste af mine brødre også er ret opsatte på at set mere Jack Sparrow (eller - jack spavov, som de udtaler det - de kan ikke gøre for det, de er ikke ældre :) )
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 PredatorX 13 år siden

#2

Luk ægget.

Der er intet i vejen med at have en mening.

Edit: hehe.. så derfor skal du vel også have lov at ytre dig.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#7 MOVIE1000 13 år siden

#6 luk ægget??? det er må fandme være svært hvordan skal man lukke det med mindre det er et kinder æg og man smelter det lidt sammen så man kan få fat i legetøjet hmm det skal prøves
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Ericmase 13 år siden

Yes, hvis de laver den fjerde POTC!!!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#9 Christian Voldborg 13 år siden

Så længe Depp er ombord, har jeg intet mod flere film i den serie. Jack Sparrow-karaktereren, som Depp skabte, bliver man virkelig aldrig træt - trods karakterens enorme eksponering.

Men jeg er nu langt mere interesseret i at se "Public Enemies". Og man er selvfølgelig på ferie i Italien med U2-koncert i Milano, når den har premiere herhjemme. ;P
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#10 stoffer 13 år siden

#7 - Et rasleæg kan man vel også lukke...
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!

Skriv ny kommentar: