Movie-Infos har fået fat på et nyt officielt billede fra Sam Raimis “Spider-Man 3”, hvor man som i traileren kan se Peter Parker og Mary Jane på en noget speciel netdate.

I den tredje film portrætteres Parker/Spider-Man atter af Tobey Maguire, der denne gang må gå op imod superskurken Sandman (Thomas Haden Church), mens han samtidig kæmper med sin egen skyggeside, da hans dragt bliver inficeret af en mystisk udenjordisk substans.

Kirsten Dunst ses igen som Mary Jane, der i den nye film får konkurrence fra Peter Parkers nye flamme, Gwen Stacey (Bryce Dallas Howard).

“Spider-Man 3” svinger ind i alverdens biografer til maj næste år.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 filmz-Scarface 14 år siden

Så lidt plat ud... :/
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#2 Saenjaina 14 år siden

Var lidt fesent.
Gravatar

#3 filmz-Sebbe 14 år siden

det er da en start
Gravatar

#4 filmz-smedt-meister 14 år siden

Lidt uintresant
Søren og Lasse har dårlig filmsmag.
Gravatar

#5 smalieux 14 år siden

Ikke så interessant, men de så da søde ud :)
Gravatar

#6 filmz-ulrik ulmer 14 år siden

Her har vi et bevis på at Filmz.dk forsøger at undgå at skrive nyheder om Harry Potter filmene.
For mange af de nyheder jeg har indsendt har været "BIG NEWS" inde for Harry Potter filmene, men jeg har RIGTIG RIGTIG mange gange fået at vide at de ikke var interessante nok, når jeg spørg om det er fordi det er Harry Potter? Får jeg at vide at det er det ikke.

Men her er beviset på at det er fordi det er Harry Potter.
For hvordan kan en nyhed om en billede som allerede har kunne ses på nettet siden trailer udkom, være interessant nok til blive sat op som en HEL nyhed. Når en nyhed som f.eks. hvornår Harry Potter og Fønixordenen får premiere overhoved ikke er interessant. Hvordan vil i lige slippe uden om den nu?
Azkaban.dk - Her får du seneste nyt fra Harry Potters magiske verden.
Gravatar

#7 filmz-Kadann 14 år siden

#6 -

Skriv dog til folkene bag filmz, ingen grund til at tage den diskussion op i en nyhed om Spider-Man.

.. og prøv så i øvrigt at kigge på linket "Harry Potter" ude til venstre og vurder om der ikke er masser af nyheder om dette emne, jeg kan da se en frygtelig masse, bare om den nyeste film, incl. en der nævner premieredatoen.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 chuck 14 år siden

#6 Du har fat i den lange ende. De burde brændes på bålet alle de vantro hunde. Nej, nu stopper festen. Denne nyhed er måske knap så interessant, og hvad beviser det? Jo, at de i dette tilfælde ikke har vist samme skarpe redaktionelle linie som de ellers plejer at gøre. Du må prøve at tage dine lidt for stærke Harry Potter-briller af og se verden fra en lysere side. En filmside som Filmz, der lever af bl.a. nyheder, vil nok gerne bringe en spændende nyhed om din ven og hans fønixorden, og jeg mener da også, at have set lignende (utallige) nyheder, hvor man ser et enkelt billede af en eller anden ny heks fra Potter 5.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#9 wiseguy 14 år siden

LOL :o) helt klart en fesen nyhed og et totalt uinteressant billede, men Ulrik for f….. du er jo helt oppe i det røde felt. Dyrk noget sex eller tag til kampsport, så får du det bedre igen ;o)

Good point med linket Kadann!
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#10 filmz-ulrik ulmer 14 år siden

#7 Det har jeg skam prøvet før, men de lytter ikke. Derfor skriver jeg det i sådan en nyhed her nu, i håb om at de vil reagere på det, og indse at de behandler folk forskelligt og at det ikke er fair.


#8 Jeg skriver det bare, fordi når Filmz.dk sige at en nyhed om f.eks. et langt og godt interviews med skuespillerne som fortæller en masse spændene ting, ikke er interessant nok, så forstår jeg ikke HVORFOR sådan en nyhed her er interessant nok?

Og ikke nok med det så er den utrolig gammel.
Jeg ved skam godt der er nyheder derover, og jeg giver dig da ret i at nogle af nyhederne måske ikke er så interessante som de kunne have været. Det jeg bare vil fremtid, er at de næsten udelukker HP nyheder, det er næsten kun nyheder fra deres egne folk som de finder interessante nok.

Der udover så har jeg før oplevet at jeg har indsendt en nyhed til dem, hvor jeg får at vide den er blevet slettet da den ikke er interessant nok, hvor jeg så næste dag kan læse den samme nyhed jeg sende ind, bare skrevet af en fra Filmz.dk.
Det kalder jeg at stjæle og at pisse folk af.

Det her gælder jo heler ikke altid kun HP nyheder. Jeg har har snakket med flere som har sendt nogle rigtige vildt interessante nyheder ind som filmz.dk har afvist, men selv har skrevet senere.

For mig virker det som om at de ikke kan bruge folks hjælp og selv vil finde deres nyheder, men så kan de jo lige så godt nedelægge "Indsend nyhed" funktionen i stedet for at udnytte folk til at bruge tid på at hjælpe dem, hvor de bare lukker døren og siger "Ikke interessant nok"

Det kan godt være at de levere til f.eks. TV2.
Men hvis en nyhed jeg indsender ikke er interessant nok for dem, hvorfor er den så interessant nok til at TV2 selv skriver om den?

Endnu en gang: Jeg skriver her i håb om at Filmz.dk vil reagere på det og komme med en forklaring på det. Da tidligere henvendelser til dem ikke har hjulpet.
Azkaban.dk - Her får du seneste nyt fra Harry Potters magiske verden.

Skriv ny kommentar: