Sony Pictures’ japanske afdeling kan fremvise et nyt actionfyldt tv-spot til “Spider-Man 3” med nye glimt fra den ventede film om den heltemodige netkravler.

I “Spider-Man 3” er det lykkedes Peter Parker at finde en balance i sit forhold til Mary Jane og dobbeltlivet som superhelt. Men efterhånden som Spider-Man opnår endnu større forgudelse fra offentligheden og ikke mindst fra den skønne Gwen Stacey, bliver Peter alt for selvsikker og begynder at overse de folk, som virkelig holder af ham.

Hans nyvundne selvsikkerhed bliver dog sat på hård prøve, da han bliver kastet ud i sit livs kamp mod to af de mest frygtede skurke nogensinde, hvis enorme kræfter og tørst efter hævn truer Peter og alle, han holder af.

“Spider-Man 3” har igen Tobey Maguire i titelrollen og svinger ind på biograflærredet 4. maj.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 filmz-mrhands 14 år siden

Uha, hvor dystert! ;)
Gravatar

#2 Sverkel 14 år siden

Glæder mig virkelig til den film! :D
Gravatar

#3 Lard Hanson 14 år siden

Der er alt for lang tid til den 4. maj :(
Gravatar

#4 filmz-lassechr 14 år siden

Ser bare aaaalt for fed ud. Og stadig ingen officielle billeder af Venom.
Mr. Anderson! Welcome back! We missed you!
Gravatar

#5 filmz-Kvistholm 14 år siden

Kæft den er nice ud :D
Glæder mig fandme sygt meget til at se den :D
Gravatar

#6 filmz-freudstein 14 år siden

Gab hvor er i ynkelige..og stop venligst det bøsse snak.havde det været en artikel om Star Wars havde i sikkert truet mig med jers små hjemmelavede lyssværd eller hvad nørder som jer nu kan finde på. hey hvorfor bruger intetsigende knolde dog så meget tid på at skrive kedelige indlæg om film,kan i ikke bare nøjes med at se dem istedet for at spilde tiden.for ved nærmere eftertanken kan vi da godt blive ret enige om det er tidsspild på et meget højt plan.
Gravatar

#7 filmz-freudstein 14 år siden

Glæder mig alt for dystert til den nye spiderman,og er ved at tisse i bukserne af spænding over hvordan Venom vil ser ud.meen sådan er vi tossede filmnørder....BØSSER
Gravatar

#8 filmz-Mifan 14 år siden

Hehe, er det nogen der giver Freudstein et 'Banned' skilt i konfirmationsgave? :D

Great klip btw, måske det her endelig er Spiderman filmen, der fanger mig. :)
~ Mifan
Gravatar

#9 moulder666 14 år siden

Hmm - det ser ud til at serverne på World of Warcraft har været nede et par timer, så nogen ikke vidste hvad de skulle gøre med deres tid...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 filmz-jilted ace 14 år siden

#9

- Good one!! *gg*

Skriv ny kommentar: