En række nye billeder fra “The Amazing Spider-Man” har ramt nettet – heriblandt et særdeles afslørende close-up af filmens skurk: The Lizard.

Se billedet her.

“The Amazing Spider-Man” omhandler historien om, hvordan Spider-Man bliver til, og hvordan Peter Parker må lære at leve med sine nye kræfter, imens han stadig er en ung knægt i high school, hvor han i sin søgen efter sine forsvundne forældre ender med at må bekæmpe sin faders tidligere samarbejdspartner, den muterede Dr. Curt Connors’ alter-ego – The Lizard.

Se The Lizard og Spider-Man bekæmpe hinanden, når “The Amazing Spider-Man” svinger ind i danske biografer 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Batsy 10 år siden

Ja tjov, kan stadig ikke lide det forbandede ansigt. Synes det lidt kikset, kan meget bedre lide hvis han havde en reptil ansigt eller krokodille ansigt, som det her- http://www.omega-level.net/wp-content/uploads/2011...

Men mon nok ikke jeg kan overleve det, det i det mindste ikke så kikset og billigt som The green Goblin fra den første.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 Joeyvind 10 år siden

Ville også have håbet på at The Lizzard ville have et mere reptil look som i Spiderman The Animated Series fra 90érne..

Men på den anden side, så bliver Conners jo netop IKKE til en lizzard, men en blanding med menneskelig skikkelse... Så måske er dette her, det rigtige valg...
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#3 Batsy 10 år siden

Joeyvind (2) skrev:
Men på den anden side, så bliver Conners jo netop IKKE til en lizzard, men en blanding med menneskelig skikkelse... Så måske er dette her, det rigtige valg...


Jep, det jo os mere realstisk at han for den skikkelse han har der, men tror nu at man kan sagtens gøre ham frygtindgydende med sound effects, det hjælper alle monstre, man skal bare ramme plet. T-rex og Raptor ramte plet i Jurassic Park, Alien, Predetor og så videre.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Riqon 10 år siden

'You won't like me when I'm angry...'

;-)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Clint 10 år siden

Foretrækker også lizard med et krokodillelignende hoved.

Det kan godt være hans ansigt er mere menneskeligt nu, men hvad med halen?
Gravatar

#6 cronick 10 år siden

Tror ikke jeg forstår konceptet med rebootet af Spiderman. I første omgang virkede det som om, at det skulle gøres meget mere autentisk og realistisk ved at Peter Parker ikke længere har disse "overnaturlige superkræfter", men at det i stedet er ren teknologi/gadgets, der gør han kan bruge spind m.v. - altså lidt ligesom Christopher Nolans Batman-univers. Men når man så ser dette misfoster af en halv mand halv krokodille, så er det vist ikke tilfældet mere.

Eller hvad? Er halv mand halv edderkop (tidligere Spiderman) ikke på samme niveau i forhold til realisme, som halv mand halv krokodille?
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

#6 -

Konceptet er, at Sony har rettighederne og laver de ikke film, så mister de rettighederne. :)

Men så vidt jeg husker, var idéen bare at gøre historien mere mørk, jeg mindes ikke at der har været tale om at gøre den mere realistisk. Han har jo stadig sine superkræfter, men med den forskel at han selv bygger sine netskydere, som han oprindeligt gjorde i tegneserierne.

Uden at have set filmen, ser det i hvert fald ud til, at de rammer stilen bedre i forhold til tegneserieudgaven af Spider-Man, ikke at der var noget galt med den anden version, bortset fra den tredje film.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Sentrax 10 år siden

#6

At bruge teknologi er bare at være tro overfor originalværket. Det handler ikke om realisme, hvis det havde været tilfældet så havde han også fået sugekopper og fjedre under skoene.. go go gadget.

Det lader ikke til at du kender de gamle spiderman historier?
Gravatar

#9 cronick 10 år siden

#7
Men hvilke superkræfter har han så, hvis hans netskydere er teknologisk baseret og ikke af organisk karakter?

#8
Nej, jeg har aldrig gået op i tegneserier. Men selve konceptet med de tidligere Spiderman-film kunne jeg godt lide, og forsøger derfor at finde årsagen til det nye reboot så få år efter.
Gravatar

#10 filmzkim 10 år siden

#9 Ja, han bliver jo sådan set både stærkere og hurtigere. Han kan bare ikke skyde spind ud af røvhullet længere

Skriv ny kommentar: