Ugens monster i “The Mandalorian” er en såkaldt Krykna – angiveligt fra Dagobah.

Det andet afsnit af Sæson 2 tilføjede endnu et legendarisk monster til “The Mandalorian“.

I sæsonpremieren var der tale om en Kryatdrage – i denne uge var det en Krykna.

En Krykna er en kæmpe dræberedderkop, der originalt blev tegnet af Ralph McQuarrie som concept art til “The Empire Strikes Back”, hvor den kunne have beboet Yodas planet, Dagobah.

spiders

Herfra blev Ralph McQuarries monster udviklet til siden at indgå i flere afsnit af “Star Wars Rebels”-serien.

Læs også ‘“The Mandalorian”-monster var en hilsen til “A New Hope”‘.

Næste afsnit af “The Mandalorian” får premiere den 13. november på Disney Plus.

spidersVis kommentarer (10)
Gravatar

#1 flumz 1 år siden

The fucking spoilers is big
Gravatar

#2 Mads47 1 år siden

Episoden har ikke engang været ude i 24 timer og i spoiler allerede episoden via billede og overskrift. Jeg besøger ofte filmz flere gang i løbet af dagen, heldigvis nåde jeg at se seneste episode inden jeg besøgte her til aften.

Ro på med de spoilers.
Gravatar

#3 The_Corrector 1 år siden

#2 Det samme skete med episode 1. Fatter ikke at Morten ikke forstod kritikken første gang. Stop dig selv Morten!
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

Flere har sagt på nettet at The Mandalorian er det bedste inden for Star Wars, siden den originale trilogi. Jeg har været tilbageholdende med at tilslutte mig dette, da første sæson var noget svingende. Men efter dette afsnit skal jeg da lige love for at jeg hælder mere i den retning. Der vil dog aldrig være noget der slår den første gang jeg så The Force Awakens i biografen.

Jeg troede faktisk det var en af de to store, Jon Favereau eller Dave Filoni, der havde instrueret den, men så viser det sig at være en ny spiller i Star Wars sammenhæng, Peyton Reed, der kan mikse action og humor sammen på en rimelig gnidningsfri måde. Jeg håber ikke det er det sidste vi ser til ham i Star Wars sammenhæng.

Nå ja og nu jeg tænker over det kan jeg faktisk godt huske edderkobberne fra rebels. Jeg troede faktisk først at der var tale om energi edderkobberne fra Kessel der var med i legends trilogien Jedi search. Den der droids man ser i starten, der vender Krait kødet synes jeg også jeg jeg har set et sted før.

Det er også fedt at se at de i modsætning til de animerede serier, ikke holder sig tilbage fra at lade karaktererne tale på andre sprog end galactic basic. Lidt en skam at de ikke holdt fast ved det med ughnaugten i sæson et. Men "I have spoken", ville må ikke ramme så godt, hvis det kom ud som en samling af grynts og hvin.
Gravatar

#5 thomas040 1 år siden

Jeg er så træt af 'big spiders' i film. Hvorfor skal der altid være en kæmpe edderkop? I alle science fiction film på et eller andet tidspunkt skal helten slås med en kæmpe edderkop. Det er decideret uoriginalt og kedeligt.
Failure is a zero out.
Gravatar

#6 Einherje 1 år siden

#5

Det er nu ellers ret overbevisende eksekveret, selvom jeg da er enig i, det ikke er voldsomt originalt. Serien holder en høj kvalitet, synes jeg.
Gravatar

#7 thomas040 1 år siden

#6 Ja det var udmærket. Stadig det bedste Star Wars der er udkommet siden 1983 i min bog.
Failure is a zero out.
Gravatar

#8 Mardin 1 år siden

SPOILER TAK
Gravatar

#9 BlackJesus 1 år siden

Tror ikke der er så meget indhold at smide ind på siden, siden man har travlt med at spoile afsnit af en ny sæson. Synes siden er enssporet med fantasy film som, Marvel, DC, Star Wars osv. Ved godt det er har mere interesse og flere fans, men mon ikke fansene kan finde en side der går mere i dybden med de enkelte film og universer.

Filmz flyder ikke med kvantitet, så skal der virkelig være kvalitet i de få artikler der kommer om ugen. Men det bliver sku ofte for b.t'sk.

Jeg besøger Filmz fordi der simpelthen ikke er andre film sider, som er så aktiv, men kvaliteten hvad man vælger at skrive om kunne være meget højere.
Gravatar

#10 Nagash 1 år siden

Kan godt være jeg bare lægger for meget i det, men spiser baby Yoda rent faktisk de æg. Man ser ham jo netop ikke tygge på dem, hvilket han gjorde med edderkoppen. Han sluger æggene rå. Har på fornemmelsen at han fattede samtalen i starten om at æggene ikke kan tåle at rejse lightspeed og derfor sluger dem, så de faktisk kan. Han har så bare ikke sproget til at forklare at det er det han prøver på.

Skriv ny kommentar: