Spiral trailer / filmz.dk

Opfindsomme dræbermaskiner er tilbage i ny trailer til “Spiral: From the Book of Saw”


En Jigsaw-efteraber hærger en politistation i den nyeste trailer til “Spiral: From the Book of Saw”.

Den nye trailer fortsætter franchisens tradition for drabelige torturmaskiner, og nu går det ud over kriminalbetjent Ezekiel Banks’ (Chris Rock) politistation.

Politimænd er nemlig blevet målet for den nye morders syge spil, og Banks må i samarbejde med sin far, politiveteranen Marcus Banks (Samuel L. Jackson), og sin partner (Max Minghella) forsøge at finde morderen.

Læs også: “Chris Rocks nye “Saw” får titlen “Spiral” – her er traileren”

“Spiral” har også skiftet den ikoniske “Saw”-dukke Billy the Puppet ud. I stedet får vi en marionetdukke i form af en gris i politiuniform. “Pig” er et amerikansk skældsord for politibetjente, så det er tydeligt, at vores nye morder er ude efter en vendetta mod byens politi.

Det Lionnsgate-producerede gyser-mysterium er en fortsættelse af “Saw”-franchisen, og selvom Jigsaw ikke længere er filmens skurk, spiller “Saw”-mytologien stadigvæk en stor rolle.

“Spiral” tager dog også inspiration fra David Fincher-klassikeren “Se7en”, så det ser ud som om vi får en nytænkning af den 17 år gamle franchise.

Udover at spille filmens hovedrolle, er Rock også executive producer, mens Darren Lynn Bousman (“Saw II, III & IV”) er filmens instruktør.

“Spiral: From the Book of Saw” har dansk premiere den 12. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: