Orlando Bloom, der spillede elveren Legolas i de tre “Ringenes herre”-film, fortæller, at han meget gerne vil medvirke i Guillermo del Toros “Hobbitten”.

Skuespilleren har derfor sendt en mail til Peter Jackson, som skal producere den kommende film, hvori Bloom gør opmærksom på, at det ville være en ære, hvis Jackson bad ham om at tage den blonde paryk og de spidse ører på igen.

Peter Jacksons reaktion skulle ifølge Bloom have været: ”Vi får se.”

Legolas medvirker dog ikke i “Hobbitten”, men Bloom – der senest var biografaktuel herhjemme i “Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende” – kunne muligvis spille hans far, Thranduil.

Klik her for at læse alle nyheder om “Hobbitten”.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 Nicki52 11 år siden

#5
Kan ikke huske hvor lang tid før Eventyret om ringen Hobitten foregår, men jeg mener at Orlando Bloom er for gammel til at spille ham som ung.

Men det kan være at han spiller hans far og så lægger ansigt til sønnen, men en anden spiller ham.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#12 filmz-Utyske 11 år siden

Tja, den anden film i denne filmatisering bliver vel delvist brygget sammen af diverse former for materiale fra Tolkien, for at binde "The Hobbit" og LOTR sammen, så tidsmæssigt er der vel ikke noget problem i at han kan gentage rollen som Legolas i film 2.

Men ellers lyder det da som en fin idé med en omgang make-up på, at han spiller Legolas' far.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#13 elwood 11 år siden

#8

David er en Spade!
på nær som Kuzco, hvor han er pefekt castet


Rob er nok den største Snyder!
Schneider


Synes jeg er meget værre end Orlando Bloom.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#14 MOVIE1000 11 år siden

#13 smag og behag ;)
men jeg synes hans skuespiller teknik minder alt for meget som "han står på en stor scene i en teater sal og siger/råber sine replikker" og han er ens i alle film, han kan ikke spille forelsket, men tom i hovedet istedet for at se forelsket ud. Jeg tror at han ville spille en go rolle ved en Shakespear film
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#15 Kruse 11 år siden

#8: Hvis han er den værste skuespiller du har set, så har du godt nok ikke set mange ringe skuespillere.....oh wait, hvad er det jeg siger? Du har jo set hele Saw-serien! ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#16 filmz-loke76 11 år siden

Nu er Legolas jo meget gammel og har nok ikke ændret udseende et par hundrede år, hvis ikke et par tusinde, så udseende mæssigt kan han nu være Legolas i begge Hobitten film. Håber dog det bare er en cameo der hvor selskabet er "gæster" ved Kong Thranduil
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#17 nygaardpetersen 11 år siden

Det lyder meget cool. Forstår ikke hvorfor så mange mennesker hader Bloom, jeg synes at han gør det ganske glimerende i "Ringenes Herre"
Gravatar

#18 MOVIE1000 11 år siden

#15 jeg har set mange og nok flewre end dig ;) og jeg holder stadig ved at han er den værste, han kan godt spille med i film, men bare ikke så store film som Ringenes Herre eller POTC
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#19 Balrog-of-doom 11 år siden

Ser gerne de bruger så mange af de originale skuespillere som der er mulighed for.. Og Bloom ville være en oplagt mulighed at bruge i film 2.. Good luck Toro & co.
"Why So serious??"
Gravatar

#20 Riqon 11 år siden

Overskriften er lidt misvisende... det er jo reelt ikke sikkert, at han vil vende tilbage. Altså, jo, han vil gerne (som i vilje), men det er jo ikke sikkert, han vil det (i realiteten).
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: