Orlando Bloom, der spillede elveren Legolas i de tre “Ringenes herre”-film, fortæller, at han meget gerne vil medvirke i Guillermo del Toros “Hobbitten”.

Skuespilleren har derfor sendt en mail til Peter Jackson, som skal producere den kommende film, hvori Bloom gør opmærksom på, at det ville være en ære, hvis Jackson bad ham om at tage den blonde paryk og de spidse ører på igen.

Peter Jacksons reaktion skulle ifølge Bloom have været: ”Vi får se.”

Legolas medvirker dog ikke i “Hobbitten”, men Bloom – der senest var biografaktuel herhjemme i “Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende” – kunne muligvis spille hans far, Thranduil.

Klik her for at læse alle nyheder om “Hobbitten”.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#21 Lord Beef Jerky 12 år siden

Til MOVIE1000s forsvar, vil jeg gerne indrømme, at Bloom er blandt de værste A-liste skuespillere. Derimod synes jeg Bloom passer perfekt som Legolas, da det han er værst til som skuespiller er, at udføre sine replikker. Hver gang den mand åbner munden, falder al troværdighed til jorden. Heldigvis er Legolas en elf af få ord, og han render bare rundt og ser elf-agtig og overlegen ud, og her passer Bloom og hans arrogance glimrende IMO.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#22 OxxY 12 år siden

Totalt Offtopic: Jeg må holde op med at læse ringenes herre nyheder. Nu har jeg den her: [url] på hjernen resten af dagen :\
Gravatar

#23 MOVIE1000 12 år siden

#21 enig ;) med hans look
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#24 BN 12 år siden

Lord Beef Jerky (21) skrev:
Derimod synes jeg Bloom passer perfekt som Legolas, da det han er værst til som skuespiller er, at udføre sine replikker. Hver gang den mand åbner munden, falder al troværdighed til jorden. Heldigvis er Legolas en elf af få ord, og han render bare rundt og ser elf-agtig og overlegen ud, og her passer Bloom og hans arrogance glimrende IMO.


Jeg synes så til gengæld, at han leverer sine replikker helt perfekt i 'Lord of the Rings'. Hans meget britiske accent og de Tolkien'ske replikker er en glimrende cocktail. Han smager meget på ordene og taler roligt, hvilket passer til elver-folkets lidt forfinede, højtidelige facon. (Læg mærke, at alle elverne taler på den der meget rolige og højtidelige måde.)

I 'Pirates of the Caribbean'-filmen er han derimod pinlig at høre på det meste af tiden.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 benson1984 12 år siden

MOVIE1000 (8) skrev:
Orlando Bloom er nok den værste skuespiller jeg har set, og jeg er glad for at det ikke ser så lyst ud i hans fremtidig skuespillerkarrie. Men selve rollen er sådan set ret spændende og go nok, men han gjorde det bare ikke godt nok


Hmm... her er vidst en der ikke ser for mange film i forvejen, har du set New York, I love you? Fornemt skuespil af Orlando, eller tag et kig på Haven, som er en favorit. Orlandos skuespil egner sig måske ikke til kæmpe store film, men små b-film eller mindre projekter er absolut godkendt.

Synes selv han var perfekt i rollen som Legolas.
Gravatar

#26 MOVIE1000 12 år siden

#25 jeg ser flere film end du aner
men det er ´MIN mening om Orlando Bloom jeg har set 8-10 fil med ham og han har ikek forandret sig spor ¨på den måde han levere en replik.
det undrer mig også hvordan du kan komme med sådan en kommentar, som den allerførste, nu når du lige er startet?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#27 Riqon 12 år siden

MOVIE1000 (26) skrev:
det undrer mig også hvordan du kan komme med sådan en kommentar, som den allerførste, nu når du lige er startet?


Det der skrev du til gengæld i dit indlæg nr. 3690 (eller der omkring). Strange ... ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#28 MOVIE1000 12 år siden

#27 ?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#29 Riqon 12 år siden

#28 - Der er ingen rationel grund til, at benson1984 ikke skulle skrive det han skriver i sit første indlæg på forummet. I stedet for at undre dig over det kunne du jo ønske ham velkommen til ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#30 MOVIE1000 12 år siden

#29 han tror han kender mig og skriver det på en måde der fornærmer mig så han for sgu ingen go velkomst af mig hvis han skal skrive sådan til mig
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: