oscars blockbuster kategori / Filmz.dk

Oscar-chef: Populær-kategorien var ikke kun tiltænkt populære film


Præsident for Oscar-akademiet mener ikke, at den nye pris-kategori for populære film kun var henvendt populære film.

John Bailey var manden, der for en måned siden stod i spidsen for Oscar-akademiet, som annoncerede kategorien ‘Outstanding Achievement in Popular Film’.

I går blev pris-idéen så sat på pause igen – måske helt droppet – hvilket du kan læse mere om her.

Prisen fik kritik for at nedvurdere de store blockbusters som “Black Panther” og “Infinity War”, der ikke ønskede at give afkald på muligheden for at blive nomineret til Bedste film.

Men det er en misforståelse, forklarer Præsident Bailey nu:

”Det har været udlagt, som om denne nye pris kun var henvendt store action-film – det er måske en del af det – men det handler om film, der ikke er blevet anerkendt, ikke er blevet set af folk,” siger John Bailey til IndieWire.

Oscar-akademiet definerede aldrig, hvilke film der kvalificerede sig til at kunne vinde i den nye kategori, men de fleste antog, at der var tale om store, populære film set af mange.

Det er det også, lyder det til på Bailey, men altså også film uden stort billetsalg, som normalt ikke er i spil til en Oscar.

Oscar-showet i 2019 afholdes d. 24. februar med de præcis samme kategorier som i 2018.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Så skulle de måske ikke have kaldt kategorien 'Outstanding Achievement in Popular Film’, hvis det ikke kun drejede sig om populære film.
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

#1 +++++++ :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

Han kunne også have sagt "Vi lagde et stort arbejde i at skabe denne pris, så Black Panter var sikker på at få en. Når folkene bag Black Panter ikke vil have den, vil vi ikke uddele den. Men finde på nye måder at være politisk korrekte"

Det er stukket helt af for akademiet
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: