Det måske mest overraskende og dramatiske øjeblik under Oscar-showet kom, da instruktøren Roger Ross Williams skulle holde takketale for prisen for bedste dokumentarkortfilm for “Music by Prudence”.

Midt under takketalen blev Williams afbrudt af en kvinde, som skubbede sig ind foran ham og i stedet brugte hans taletid, mens Williams undrende så til. Han har senere udtalt, at oplevelen var lidt chokerende.

Kvinden viste sig senere at være en af filmens producere, Elinor Burkett, som dog kun kort havde arbejdet på filmen – med en del problemer til følge, hvilket resulterede i et søgsmål, som dog blev løst, inden det kom for retten.

Oscar-reglerne slår fast, at det kun er filmens instruktør, som må holde takketale, og efter sigende forsøgte Williams’ 87-årige mor at spænde ben for Burkett med sin stok, da hun så, at den emsige producer var på vej op mod scenen.

Klippet med Oscar-dramaet kan ses her.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Notional 13 år siden

Gal en nedern matrone.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#2 stoffer 13 år siden

Det undrede jeg mig godt nok også over da jeg så showet. Hun virker da også meget spøjs.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#3 NightHawk 13 år siden

Ja, jeg var også lidt i chok, da denne klaphat pludselig afbrød hans tale. Sådan en egoistisk nar at ødelægge hans store øjeblik på den måde. Må hun blive skrevet på persona non grata listen for evigt.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#4 Bony 13 år siden

Fed detalje at hans gamle mor prøvede at spænde ben med sin stok! :-D
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#5 Highland Park 13 år siden

Han er alt for god af sig - og Oscar-showets producere ligeså. Når reglementet siger, at kun instruktøren må tale, så skal hun bare høfligt men bestemt fjernes med det samme.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 tiany 13 år siden

Jeg synes det var ærgeligt at manden ikke fik en mulighed for at holde sin tale - de kunne da godt lige hive ham ud igen. Men det vil jo nok være at vedkende sig at de ikke gjorde nok for at stoppe den tidligere producer for at storme scenen.
Valar morghulis
Gravatar

#7 Riqon 13 år siden

Hvor var sikkerhedsvagterne? Minder mig om episoden med [url= Man kan bitch'e over tossen, men det er sådan noget, der ikke burde kunne lade sig gøre. Shame on the Academy.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 anders the gamer 13 år siden

En lidt anden vinkel på historien, og her er linket til det interview med dem begge som forrige link baserer sig på.

Som det viser sig ud fra det interview er det ord mod ord om hvem der oprindeligt kom med ideen til filmen etc.. Med andre ord ved vi ikke hvem der har ret i denne sag, og derfor burde Filmz har valgt en lidt mere neutral tone i nyheden, og ikke på forhånd fordømme producenten med ord som "emsig".

Det eneste vi ved er at producenten brød reglerne ved at tale. Men hvis filmen oprindeligt havde været hendes ide, og den ide er blevet ændret betydeligt af instruktør/HBO, så er hendes handlinger pludselig ikke så slemme.
Men det kan vi (inklusiv Filmz) aldrig vide, og derfor burde Filmz have valgt en lidt mere neutral tone ift. de to parter.
Balian of Ibelin: What is Jerusalem worth?
Saladin: Nothing....Everything!
-Kingdom of Heaven
Gravatar

#9 Collateral 13 år siden

Som andre også siger, var det et meget sært øjeblik under showet. Med baggrundsinformationen er det faktisk ret tydeligt at se at instruktør kun smiler nødtvungent efter et kort øjeblik.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#10 Lars.dk 13 år siden

Ja grinte faktisk også selv over det. Det var sku noget underligt noget, fuck hun skulle bare være sparket ned af scenen. Synd for manden at hun ødelage hans aften.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

Skriv ny kommentar: