Oscar-showet natten til mandag blev det mest sete siden 2005, og i forhold til uddelingen i 2009 fulgte 15 % flere seere med.

I alt så 41,3 millioner seere i USA uddelingen ifølge analyseinstituttet Nielsen.

Mange havde forventet, at inkluderingen af “Avatar” som bedste film ville tiltrække mange yngre seere, men rent faktisk faldt seere i aldersgrupper 18-34 år med 3 procent.

Derimod oplevede showet det største boost i aldergruppen 50 år og over, som i år steg med 17 procent. Om en del af grunden kan være, at Oscar-showets to værter, Steve Martin og Alec Baldwin, er i den aldersgruppe (Baldwin er 51, Martin er 64), afslører analysen ikke.

Se også: ”The Hurt Locker” blev den store Oscar-vinder
.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Eat this 11 år siden

Gaaaab
Gravatar

#2 lagoni 11 år siden

Var der ellers ikke en del problemer i USA med signalet? Eller var det meget lokalt?

Jeg så kun sammendraget og der virkede dte rte uinteressant. Værterne var kedelige og det hele virkede langtrukkent.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#3 Lars.dk 11 år siden

Syntes der var lidt problem med lyden og billede det var som om der var lidt forsinkelse mellem lyd og billede.

Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 McPeter 11 år siden

Til gengæld var det klart de dårligste Oscarshow jeg nogensinde har set. Håber ikke de følger den tendens fremover...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#5 Lars.dk 11 år siden

Var nu glad for der ikke var så meget sang og dans. Dog var sidste års show godt og der var selv sang og danse numrene gode.

Værterne var ok men der manglede noget STAR power over dem der skulle præsentere, de der teenagere fra de verse teen film holder ikke rigtig.

Den sidste del med Tom Hanks lage jeg slet ikke mærke til før de stod med deres Oscar for bedste film :D det var bare hello and bye bye.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#6 KayOzz 11 år siden

Der var helt klart nogle ting ved dette Oscar show af tvivlsom karakter.. For det første mangler man stjerne som Jack Nicholson og Harrison Ford, selvom de ikke var normineret, synes jeg alligevel de hører til sådan et show.. I hvertfald mere end Miley Cyrus og de 2 høns fra Twillight, som virkede fuldstændig malplaceret. Ligeledes gjorde det som de åbenbart er blevet hyret for.. At lave en tribute til horror film. Hvis de endelig skal lave en sådan gestus, kunne de ikke finde nogle horror stjerner i det mindste.. Og det hele blev bare mere forvirret, da de snakkede mens musikken kørte.. Det er muligt at det skulle være sådan, men man kunne næsten ikke høre hvad de sagde..
Så ikke det bedste show, men heldigvis de rigtige vinder..
Gravatar

#7 ollethem 11 år siden

Jeg må sige jeg synes sgu det var et fedt show.. En skam der var nogle få lydproblemer, men jeg kunne virkelig godt lide Steve Martin & Alec Baldwin som værter, fordi det nemlig skulle være lidt classic og oldschool.. Ben Stillers lille indslag var så fedt! men kunne have været endnu federe hvis Sascha Baron Cohen også havde haft et lille indslag :)
Fedt at Hurt Locker vandt så meget, og Avatar ikke tog så mange hjem.. Den fik dem den fortjente i min mening.
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich.
Gravatar

#8 rammy 11 år siden

Ærgeligt at det så var et af de kedeligste af slagsen. Det eneste jeg fandt sjovt var Steve Martin´s og Baldwin´s lille parodi på Paranormal Activity. Og den efterfølgende tribute til den mest oversete genre nogensinde: Horror.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#9 Jernie 11 år siden

Jeg synes, at det var et show sådan lidt i mellemklassen - hverken super spændende eller super kedeligt. Bare ok
Gravatar

#10 David_Svane 11 år siden

Jeg synes bare, at det var super ærgeligt, at "The Hurt Locker" vandt så mange flere oscars end "Avatar". Jeg er så stor fan af "Avatar". Den havde fortjent nogle flere. Den fik kun oscars for det tekniske, og så er hende instruktøren af "The Hurt Locker" er James Camerons ekskone. :-( jeg føler med ham...
----------------------------------------------------------------------------------------------------David Svane (svane-petersen.dk)
[email protected]

Skriv ny kommentar: