Det bliver et par unge, overraskende Oscar-debutanter, der kommer til at være værter for Oscar-showet 2011.

Oscar-akademiet har nemlig valgt James Franco og Anne Hathaway til at danne værtspar til det store show, der løber af stabelen 27. februar.

Sidste års par, Alec Baldwin og Steve Martin, vakte ikke den forventede begejstring, og i år har akademiet altså så valgt at forsøge at appellere til en noget yngre generation med 32-årige Franco og 28-årige Hathaway.

Anne Hathaway kan næste gang opleves i biograferne i “Love and Other Drugs”, der har premiere 6. januar.

Se også: FILMZ EXCLUSIVE: Nyt klip fra den romantiske komedie “Love and Other Drugs”.

James Franco kan næste gang ses i “127 Hours”, og det vurderes, at han har særdeles gode chancer for at blive Oscar-nomineret for rollen – og altså muligvis vil skulle afbryde sin værtsrolle for at holde takketale.

Hvad mener du om James Franco og Anne Hathaway som Oscar-værter? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forum.Vis kommentarer (56)
Gravatar

#1 DJAS 11 år siden

likes this
Gravatar

#2 ikj80 11 år siden

Spændende og overraskende valg, havde håbet¨på Jon Stewart, men tror det kan blive meget godt. Glæder mig.
Gravatar

#3 elwood 11 år siden

Cool I approve this!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 christian034 11 år siden

James Franco har været et kæmpe talent inde for skuespillerfaget og nu er han endelig begyndt at træde ind i de voksnes rækker i forhold til hans seneste film. Udover det er han også fantastisk sjov, hvilket vi har set op til flere gange f.eks. når han har været vært i SNL.

Anne Hathaway er ikke ligefrem min yndlings skuespiller, men hun har i ny og næ nogle fantastisk sjove kommentarer over for medierne.

Alt i alt er jeg meget godt tilfreds da efter min mening Oscar showet har været forholdsvis kedeligt de seneste år, så det er godt med lide revolutionerende nyt i forhold til aldersgruppen :)
Gravatar

#5 smalieux 11 år siden

Umiddelbart lyder det faktisk som et spændende og godt valg.
Gravatar

#6 Silver666 11 år siden

Mærkelig og ligegyldigt valg.
Ser dog showet alligevel traditionen tro.
Gravatar

#7 Frederik 11 år siden

Nvm, læste ikke hele nyheden :)

Dejligt valg iøvrigt.
Gravatar

#8 filmz-Sichlau 11 år siden

Nej tak. Det ændrer dog ikke på at jeg skal se showet alligevel, men nej tak, ellers tak. Det virker efterhånden som om Akademiet eksperimenterer mere end et par biseksuelle hippier i College.
Gravatar

#9 Silver666 11 år siden

Sichlau (8) skrev:
Nej tak. Det ændrer dog ikke på at jeg skal se showet alligevel, men nej tak, ellers tak. Det virker efterhånden som om Akademiet eksperimenterer mere end et par biseksuelle hippier i College.
lol
Gravatar

#10 Graversen 11 år siden

Jeg havde håbet på Ricky Gervais, sjoveste host ever.

Men med Franco i SNL og Pineapple Express, og Hathaway's seneste præsentation i SNL, syntes jeg nu det lyder helt fint. Ser klart mere frem til de to som hosts, end de forrige afdankede duo.
Who else's opinion would it be?

Skriv ny kommentar: