Mahershala Ali deler “Blade”-tegning med Marvel-fans.

Han blev annonceret som den nye Blade i MCU under sidste sommers Comic-Con. Siden har der været tavst om Oscar-vinder Mahershala Ali og “Blade”.

Indtil nu. På Instagram deler “Green Book”-stjernen nu en tegning af sig selv i rollen som Blade.

Der er endnu intet nyt om premieredatoen på “Blade”, men der har været rygter fremme om, at Marvel planlægger med den sidste ledige MCU-dato i 2022.

Læs også ‘Marvel bekræfter: Én ekstra MCU-film i 2022 – endnu hemmelig‘.

View this post on Instagram

•⚔️ •

A post shared by Mahershala Ali (@mahershalaali) onVis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Durante 2 år siden

De har bare ikke at ødelægge den her film... har stadig gode minder om den første film (omend semi-traumatiske)
Gravatar

#2 Mads47 2 år siden

Jeg tror de får svært ved at overgå Guillermo Del Toro's Blade II. Er spændt på at se hvad de får ud af franchisen. Har dog svært ved at forstille mig en ikke r-rated Vampyr film, men så igen så har Deadpools 3 forfatter udtalt den film stadig vil være R-rated. Det vile også åbne døren for andre Marvel film.
Gravatar

#3 The one is back 2 år siden

gangster blade
Gravatar

#4 SublimeKen 2 år siden

Blade og Deadpool skal være r-rated, ellers nægter jeg simpelthen og anderkende deres eksistens, og min anerkendelse er den absolut vigtigste for Disney. Den lever de næppe uden!!
Gravatar

#5 Ryder666 2 år siden

SublimeKen (4) skrev:
Blade og Deadpool skal være r-rated, ellers nægter jeg simpelthen og anderkende deres eksistens, og min anerkendelse er den absolut vigtigste for Disney. Den lever de næppe uden!!


Helt enig.

Derudover, kommer vi nok/måske til at mangle bl.a Wesley Snipes Capoeira eller generelt martial art. Medmindre Ali, kommer i fysisk form ala Snipes. Og så bliver det desuden svært at finde en værdig arvtager som Whistler der blev spillet af Kris Kristofferson. Men, krydser fingre for at blive positivt overrasket. Ikke at Ali, skal være en tro fysisk kopi af Snipes, men tror desværre at der vil opstå mangelfuld indhold.

Og som andre har påpeget: ingen R-rating = ingen interesse.
Gravatar

#6 Star Trek fever 2 år siden

Synes de skulle have valgt en hvid kvinde til rollen. Pga mangfoldighed og alt det der
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: