Den britiske karakter-skuespiller Helen Mirren mener, at film bør ses i biografen – ikke på Netflix.

Hun har været nomineret til Hollywoods Oscar-pris fire gange. Og vundet den i 2007 for hovedrollen i “The Queen”.

Og så er Helen Mirren gift med den Oscar-nominerede “Ray”-instruktør Taylor Hackford, der laver film til biografen. Bestemt ikke Netflix:

”Det er ødelæggende for folk som min mand, filminstruktører, fordi de ønsker, at deres film bliver set i biografen af en gruppe mennesker. Det handler om fællesskab,” siger Mirren til iNews.

Kampen imellem Netflix og biograferne er blusset op igen i forbindelse med verdens største filmevent – filmfestivalen i Cannes, der finder sted i næste måned.

Her har Cannes valgt at udelukke Netflix fra konkurrencerne, hvilket har gjort, at Netflix helt har droppet at vise film på årets festival i Cannes.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Justin 9 måneder siden

“Hollywoods Oscar-pris”
Er der en anden Oscar pris ?

Og hvis Cannes ønsker at være en Biograf film festival, så er det da klart at Netflix ikke deltager, hvorfor skulle Netflix være interesseret i at vente 3 år på at kunne vise deres egne film til egne kunder
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 9 måneder siden

#1 Det er for at understrege, at Oscar udspringer fra de etablerede filmselskaber, der traditionelt har produceret til biograferne.
Gravatar

#3 Geekalot 9 måneder siden

Nu det heldigvis ikke skuespillerne der bestemme hvor vi skal se vores film....
Gravatar

#4 aeries 9 måneder siden

Nogle film er selvfølgelig skabt til det store lærred, men der er sandelig også rigtig mange film som man sagtens kan nyde derhjemme, uanset om det så hedder Netflix, HBO, Prime, Blu-Ray eller noget helt andet.

Naturligvis mister du noget af det visuelle fra store scener som eksempelvis Lord of the Rings og 3D er heller ikke helt det samme (hvilket jeg selv gerne undværer).

Og så er der stadig en del folk som af flere årsager ikke vil eller kan tage i biografen. Hvorfor skal man straffes hvis man rent socialt ikke bryder sig om at tage i biografen fordi man gerne vil undgå menneskemængder, let bliver irriteret over folks slikposer eller måske af fysiske årsager bare ikke kan komme til en biograf?

Jo jo, nogle film opleves bedst i en biograf, men de fleste vil jeg da vove at påstå, at jeg nyder mere at kunne se herhjemme på mine egne præmisser.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#5 Lauzzy81 9 måneder siden

Selvfølgelig skal nogen film ses i biografen, men indrømmer da gerne jeg ikke går så tit i biffen mere, syntes simpelthen det er blevet for dyrt! og venter gerne til filmen udkommer digitalt eller på bluray.
Gravatar

#6 Mejse 9 måneder siden

film skal ses lige præcis hvor man har det bedst med at se dem :) hvis det ikke er i biografen må man jo så bare vente lidt.
Gravatar

#7 123456789 9 måneder siden

Jeg vil nu hellere se film hjemme foran et kvalitets tv istedet for et sløret og mørkt biograflærred med larm fra 30 andre personer
Gravatar

#8 cookiedude1991 9 måneder siden

Til Filmz hjemmside, det er fint i har reklamer på siden, i skal jo tjene penge, men fjern venligst den meget forstyrrende banner ad der kommer ind over siden når man scroller ned, de andre reklamer er irriterende ja, men den banner ad hæmmer selve brugen af siden
Gravatar

#9 Bjur 9 måneder siden

#8: Helt enig. Den reklame er fuldstændig forstyrrende, fjern nu det l.rt eller hold det i siderne ellers smutter folk et andet sted hen.
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 9 måneder siden

#8 #9 Tak for input. Det bliver sådan fremadrettet, at topbanneret vises i få sekunder og forsvinder så igen. Den bliver dog ikke fjernet, da vi er annonce-finansieret, og vi ønsker at holde Filmz gratis i stedet for at introducere 'betalings-mur' som andre danske medier.

Skriv ny kommentar: