Bloody-Disgusting kan fremvise hele otte klip fra den kommende gyser “1408”, der er en filmatisering af en novelle af Stephen King. Filmen har John Cusack i hovedrollen.

“1408” følger en skeptisk gyserforfatter, der som forberedelse til sit kommende gyserprojekt tjekker ind på værelse 1408 på det berygtede Dolphin Hotel, hvor han til sin store overraskelse og frygt må erkende, at noget overnaturligt er på spil.

Filmen er instrueret af Mikael Håfström. På rollelisten finder man desuden Samuel L. Jackson og Jasmine Jessica Anthony. Den amerikanske premiere er sat til 22. juni.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 evermind 15 år siden

The Shinings mindre kendte lillebror? :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#2 Riqon 15 år siden

#1 - "1408" er en nyere novelle, ikke udgivet på dansk, men den findes i samlingen: "Everything's Eventual" Denne koster 9.49 EUR hos play.com (lige under de 80 kroner). :-)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 ks 15 år siden

Eller endnu bedre, 5 pund hos BookDepot:

http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WWW/WEBPAG...

Personligt bryder jeg mig dog ikke så forfærdelig meget om Stephen King's noveller, og jeg har også en fornemmelse af, at 1408 bliver en mild skuffelse.
Gravatar

#4 filmz-puttehønen 15 år siden

2--- det er så ikke helt korrekt. Novellen er skam udgivet på dansk i novellesamlingen "Manden i det sorte jakkesæt." http://bibliotek.dk/vis.php?origin=sogning&fie...

Når evermind joker med at det er The Shinings mindre kendte lillebror er det ikke helt usansynligt. Stephen King har for vane at prøve roman-ideer af ved at skrive en "feeler" i form novelle.
Det er tilfældet med en del bøger, men kan nævne at bogen "Salems lot," på dansk "De Dødes By," i første omgang udkom som novelle under navnet "Jerusalems lot."

At 1408 først kommer på dansk er ikke ensbetydende med at den er yngre end "The Shining" men er nok mere et udtryk for at Stephen King først har udgivet den nu i novellesamlingen.
"why is the rum always gone??"
Gravatar

#5 evermind 15 år siden

#4
Hm, havde faktisk godt hørt noget om, at manden har det med at lave først noveller og senere evt. også romaner over samme temaer. Ligesom f.eks. epidemi-novellen Night Surf tilsyneladende videreudviklede sig til The Stand.

Men bortset fra dét, er det så bare mig, der synes, Stephen King har det med at genbruge mange elementer i sine fortællinger? (deraf min indledende joke ...)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#6 ks 15 år siden

Nej, Stephen King genbruger generelt meget af sit materiale - i en eller anden form, specielt de nyere af hans bøger synes jeg minder lidt for meget om de gamle hits rent tematisk. Men derfor kan de godt være spændende, i det mindste skriver han ikke henover en gennemprøvet formular, igen og igen til punkt og prikke, som "poppede" Dan Brown :)
Gravatar

#7 Riqon 15 år siden

Jeg har netop læst forordet til novellen, og jeg havde delvist ret. Historien har ingen relation til The Shining, men blev skrevet med det formål at blive tryk i Kings bog, "On Writing", uden nogen egentlig afslutning. Han blev dog så grebet af historien, at han skrev den færdig.

As well as the ever-popular premature burial, every writer of shock/suspense tales should write at least one story about the Ghostly Room At The Inn. This is my version of that story. (Everything's Eventual, Stephen King)
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: