Som forventet er Disneys nyeste film i Oz-universet blevet et gigantisk hit, da “Oz: The Great and Powerful” i sin åbningsweekend har formået at indtjene mere end 150 mio. dollars på verdensplan.

Se også: Eventyrlig ny trailer til “Oz: The Great and Powerful” med James Franco.

Med et budget på 215 mio. dollars og et marketingbudget på omtrent 85 mio. dollars ser det derved aldeles positivt ud for Disney og “Oz: The Great and Powerful”, der er godt på vej til at tjene sig selv hjem.

Med dette i tankerne har Disney givet grønt lys til en efterfølger, der dog ikke kommer til at have instruktør Sam Raimi bag roret, da Raimi har udtalt, at han ingen interesse har i at vende tilbage.

Det er endnu uvist, om det samme gælder James Franco og resten af skuespillerne, eller om de er under kontrakt på at vende tilbage, idet det ofte er normen med blockbuster-film at skrive under på at medvirke i mindst tre film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 MOVIE1000 10 år siden

Efterfølger og aben er trist :(
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Riqon 10 år siden

Mila Kunis vil kun, hvis hun får nogle mere interessante interviews denne gang.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 PredatorX 10 år siden

Yikes! Ikke mere. Fortryder virkelig jeg har givet penge til det lort.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Michael Andersen 10 år siden

Som forventet er Disneys nyeste film i Oz-universet blevet et gigantisk hit, da "Oz: The Great and Powerful" i sin åbningsweekend har formået at indtjene mere end 150 mio. dollars på verdensplan.

Med et budget på 215 mio. dollars og et marketingbudget på omtrent 85 mio. dollars ser det derved aldeles positivt ud for Disney og "Oz: The Great and Powerful", der er godt på vej til at tjene sig selv hjem.


Filmen har ikke indtjent $150 mio. endnu, men "kun" omsat for det beløb.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#5 Buck Rogers 10 år siden

@4 - ordkløver ;)

Den har da tjent pengene ind - det er bare ikke alle pengene, der går til filmmagerne, og der er lang vej til overskud, når først biograferne har fået deres andel.
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#6 Kviesgaard 10 år siden

Så god synes jeg nu heller ikke den var. Bevares den var da flot lavet med mere, men helt henført blev jeg ikke ( måske var det hovedpersonen, jeg ikke brød mig om. Nej vent det må være den skæbne, der tilfaldt Mila Kunises karakter, ser spolerede oplevelsen for mig ).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#7 Michael Andersen 10 år siden

#4
Min pointe er den samme som din, at indtjening og omsætning ikke er det samme, så jeg er ikke sikker på hvad du mener med ordkløveriet :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 Buck Rogers 10 år siden

Jeg tror bare, at jeg valgte at læse nyheden med de rette briller :) Der står ingen steder, at de $150 mio. er gået til filmselskabet eller at der er tale om overskud, og jeg tror heller ikke, at Kasper Nielsen har ment det på den måde. Men ok, jeg kender ham ikke ;)

Nå, lad os finde noget sjovere at kløve - Goldsmith-scores, fx :D
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#9 Michael Andersen 10 år siden

Nu forstår jeg hvor du vil hen, men når kun omtrent halvdelen af omsætningen går tilbage til filmen, synes jeg ikke det er helt rigtigt, at skrive at den er godt på vej til at tjene sig selv og dens reklameomkostninger hjem.

Jerry eller Joel Goldsmith? ;pSmile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 Buck Rogers 10 år siden

Nej, det er selvfølgelig lidt tidligt at påstå, at man er på sikker grund, men Disney mener sig jo åbenbart så sikre, at de tror på en film mere.
Det er helt sikkert, at mange af denne type wannabe-blockbustere er temmelig "front loadede", så det er ikke sikkert, at den har særligt lang holdbarhed på markedet. Men hvis du når 1/3 af dit mål på en weekend, burde der være en gedigen chance for at nå hele vejen, inden filmen går død. Det er - så vidt jeg kan se - lidt småt med familieunderholdnings-alternativer i øjeblikket, og nu hvor Jack the Giant Slayer ikke har klaret sig så godt, har den jo hæderlige betingelser for at overleve lidt endnu.

Joel selvfølgelig?? ;)
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"

Skriv ny kommentar: