Paul Thomas Anderson, der senest var aktuel med “There Will Be Blood” og tidligere har stået bag bl.a. “Magnolia” og “Boogie Nights” er påbegyndt forberedelserne til sin næste film, der vil foregå i 1950’erne.

Filmen vil omhandle forholdet mellem lederen af en nystartet religiøs gruppe, der begynder at vinde indpas i 1952, og en ung mand i tyverne, der bliver lederens højre hånd. Mens religionen begynder at gribe om sig i befolkningen, begynder den unge mand at stille spørgsmål ved sin mentor og sin tro.

Philip Seymour Hoffman vil have rollen som religionens leder, som vil have fællestræk med L. Ron Hubbard – grundlæggeren af den scientologiske kirke i 1953. Filmen vil dog ikke være en direkte kritik af Scientology, men en udforskning af behovet for at tro på en højere magt og valget imellem, hvilken religiøs kurv, man vil lægge sine æg i.

Projektet er indtil videre sat op hos Universal, der endeligt skal beslutte, om de vil bevillige filmen dens budget på 35 millioner dollars, når Anderson afleverer et færdigskrevet manuskript.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “There Will Be Blood”.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Patriarch 14 år siden

Spændende. Jeg frygter dog det bliver lidt for pænt (trods PTA)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#22 filmz-Bruce 14 år siden

#21 Ikke så pænt, som hvis man havde kastet sig over religionen censureret, for i det tilfælde må man jo ikke træde på andres religiøse følelser.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#23 Patriarch 14 år siden

Hehe. Jeg var i øvrigt til en julefrokost hvor der var én der sagde at der var en film på vej om censureret. Vi talte om at det nok var svært at finde en til hovedrollen, hvorefter jeg kom til at tænke på Avatar. It's the only way it could be done.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#24 filmz-Bruce 14 år siden

#23 God ide! En hel cgi person og så manuskript af Salman Rushdie.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: