Instruktøren Paul W.S. Anderson kan til IGN.com fortælle lidt om fremtiden for “Resident Evil”-filmfranchisen, der er bygget over Capcoms populære videospilserie. Han siger, at han vil vente med at rykke fremad med en fjerde film, til der er mere styr på situationen omkring den mulige strejke blandt Hollywood-skuespillere.

Selvom filmskaberen allerede har en idé til en historie om de videre zombieeventyr, vil han dog ikke afsløre detaljer omkring plottet.

”Jeg arbejder på manuskriptet nu. Manuskriptet bliver en realitet,” forklarer Anderson. ”Det bliver svært at få noget i gang, før hele strejkesituationen er løst. Men det er noget, jeg arbejder på nu. Alle hos Capcom er kommet med input til idéen, og de glæder sig alle sammen. Jeg vil ikke fortælle jer, hvad det er, men det er virkelig spændende.”

Instruktøren tilføjer: ”Vi laver det endnu en gang med spilfabrikantens velsignelse. Vi fik meget kritik over fortsættelserne, som f.eks. ‘Hvorfor udspiller filmen sig ikke i et mansion ligesom det første spil?’ Det er bare ikke særligt fremadskridende for mig. Spillene har jo også udviklet sig. Det er ligesom, da vi lavede den sidste film, hvor folk sagde: ”Resident Evil’ foregår da ikke i ørkenen. Hvad fanden er det her for noget?’ Men hvor foregår ‘Resident Evil’ egentlig? Er det kun begrænset til Raccoon City? Det synes jeg i hvert fald ikke, fordi spillet har da også foregået i Antarktis, i Raccoon City, og nu er det i Afrika.”

Han fortsætter: ”Vi laver det i samarbejde med udviklerne af spillet for at give publikum noget nyt, som samtidig passer ind i spillets univers.”Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

bare fordi spillene gør det behøves du jo heller ikke at gøre det vel Paul W.S. Anderson

men en 4. ser jeg stadig frem til
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 PredatorX 15 år siden

Det er godt du ved bedre and alle os andre Mr. Anderson, men synes du ikke bare du skulle lukke kajen og stoppe med at lave dine elendige film? Du kan IKKE skrive historier, der appalerer til andet end hjernedøde, så stop mens legen er god. Okay, det er så for sent at gøre...

Der skulle være lavet en Resident Evil film, der fulgte historien fra det første spil. Ikke slavisk, men i store træk. Dét havde været en fed film! Ikke din fadæse af en lorte film, der stort set intet havde med spillet at gøre...

Det er også rigtig flot at du ikke lytter til kritik over din tredje film foregår i en ørken. Hele Jorden er lagt øde, og alligevel forsætter Umbrella Corp. med at eksistere?? Sørme flot. Hvis Jorden døde, tror du så Microsoft ville blive ved at udgive nye styresystemer til deres computere?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 steadi07 15 år siden

Bare kom med flere Resident Evil film. Jeg skal nok gå ind og se dem.
Eftersom jeg aldrig har spillet dem, så bliver jeg ikke skuffet over den manglende lighed:)

*Resident Evil: Degeneration måtte dog godt være blevet droppet på tegnebordet. Elendig, jo tak.
Gravatar

#4 wimmie 15 år siden

Jeg skal også nok se den...er åbenbart hjernedød nok ;P
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5 tiany 15 år siden

I'm game :)
Valar morghulis
Gravatar

#6 Lard Hanson 15 år siden

Jeg skal sgu også nok se den ... Men jeg har så heller aldrig spillet spillene til ende. De var ikke lige mig.
Gravatar

#7 Noccio 15 år siden

Resident evil: Degeneration var ikke specielt god nej. Jeg kunne dog godt lide, at det var animation og at hovedpersonerne var Leon og Claire, som man kender fra spillene, men filmen var elendig sat sammen.

Elsker spillene, men har aldrig brudt mig om hende Jovovich, eller hvad hun hedder, som hovedperson. Hun måtte for min skyld, gerne være med i filmene, men mener ikke det fungerer som hovedperson.
Gravatar

#8 Dragon_Claw 15 år siden

Husk nu at skrive en åbent slutning, så vi også kan få en 5´er...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#9 Dumpduck 15 år siden

Ja tak til flere Resident Evil film, selvom jeg også var skuffet over, at 3'eren fandt sted i ørkenen.

Milla <3

Skriv ny kommentar: