Den første trailer til A24 og Ti Wests “X”-prequel, “Pearl”, teaser Mia Goth som en fremadstræbende ung kvinde med morderiske tendenser.

Det kom som en glædelig overraskelse, da det i marts blev afsløret, at en prequel til den – på det tidspunkt – kommende “X”, allerede var blevet filmet ved siden af den oprindelige film.

Den nye film, “Pearl”, byder endnu engang på en slasher-fortælling og udspiller sig i 1918 – seks årtier inden sin forgænger. Den fortæller os oprindelseshistorien om den titulære Pearl, skurken i “X”, der igen spilles af Goth, selvom hun denne gang er noget mere genkendelig og ikke gemt bag et hav af makeup og proteser.

Traileren giver os et foruroligende indblik i karakteren og de grusomme handlinger, hun er villig til at begå for at opnå stjernestatus og komme væk fra sin svækkede far, sin gudfrygtige mor og hytten, vi allerede kender fra “X”.

Ligesom med “X” har instruktør West også skrevet “Pearl”. Denne er han dog ikke alene om manuskriptet, da filmens stjerne også har ageret medforfatter.

Meget atypisk får “Pearl” premiere samme år som dens forgænger. Filmen får nemlig premiere i USA den 16. september, blot et halvt år efter “X”-premieren. Der er dog endnu ingen officiel dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: