It Chapter Two 2 første trailer / Filmz.dk

Pennywise er tilbage i første trailer til “It: Chapter Two”


Warner Bros. frigiver nu første teaser-trailer til sidste del af “It”.

Første kapitel blev en gigantisk succes tilbage i 2017 – til efteråret skal bogen om dræberklovnen Pennywise og Losers’ Club så skrives færdig i “Chapter Two”.

Der er gået 27 år siden sidst, hvilket betyder, at børnene fra “It” nu er voksne og erstattet med skuespillere som  James McAvoy, Jessica Chastain og Bill Hader, imens Bill Skarsgård igen er Pennywise.

Andrés Muschietti instruerer igen.

“It: Chapter Two” får premiere d. 5. september.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gridlock 1 år siden

Snork.. den ser lige så kedelig og uinspirerede ud som den forrige var.
Hvis det skal være gys er folk sku blevet for svage i filten og vil sikkert ryge ind på psykiatrisk afdeling med svære traumer hvis de så film som Ringu eller Yu On.

Gravatar

#2 Dalgaard 1 år siden

Tja der er vi jo heldigvis forskellige :)
Jeg syntes jo den første, er en af de bedste gyserfilm jeg har set i lang tid. Nok kun overgået af Hereditary de sidste par år. Så jeg glæder mig utrolig meget til Part 2.

De der japanske gyserfilm er ikke helt noget for mig. Jo de er helt sikkert uhyggelige og gode, men efterhånden ved at være gamle og kedelige og set 46 gange.
Folk er forskellige, heldigvis, for en pige med langt hår som kravler op af en brønd og ud af et fjernsyn, ja det er sku bare ikke skummelt længere. Det er jo med i stort set alle gyserfilm efterhånden.

Hereditary var dog en overraskende god gyserfilm :) I mine øjne

Skriv ny kommentar: