Andres Muschietti arbejder på den ultimative “It” på syv timer – muligvis med premiere på HBO Max.

Han står bag “It” og den biografaktuelle “It del 2”. Nu er planen at klippe de to film på over fem timer sammen til én film – men det stopper ikke her.

Fraklip fra de to biograffilm skal også inkluderes, hvilket kan bringe spilletiden op på syv timer – men det stopper heller ikke her:

”Vi taler med selskabet om at lave et supercut, der egentlig bare er de to film klippet sammen med alt det materiale, der ikke blev udgivet. Og ja, der er et par scener, som jeg vil optage for at gøre det til en ny oplevelse,” siger Muschietti til SYFY.

Således kan der potentielt blive tale om en ekstrem lang “It: Supercut”, som næppe får biografpremiere – den er simpelthen for lang. Hvor kan den så få premiere?

Det er Warner Bros., der står bag “It”-filmene. Og netop Warner er på vej med streamingtjenesten HBO Max. Det bliver nu spekuleret i, om den ultimative “It” får premiere på netop HBO Max.

Læs nærmere om HBO Max lige her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Sådan et super duper cut vil jeg gerne se :-)
Gravatar

#2 Dalgaard 3 år siden

Jeg er også mere end klar. Det univers er så stort og spændende.
2eren levede ikke op til mine forventninger, men jeg ser gerne mere
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

der kan man da snakke om et ekstra cut der ville være ekstra værd :D
Gravatar

#4 Gridlock 3 år siden

Måske kan det ekstra cut forklare hvordan alle de børn kunne forsvinde uden det vil være op på både Facebook, Twitter, Instagram, Youtube etc etc etc.
I bogen er det meget godt forklaret (hele byen er mere eller mindre blevet til IT og er pilråden, hvilke også forklare hvorfor det meste af den styrter sammen da tabernes klub besejrer Pennywise) men der befinder vi os også i 1980 og det var nemmere og hold information skjult.

Men i dag nej alle disse missing children posters der er over det hele, det ville være slået op på facebook konstant og der er kun så mange gange man kan smide et opslag op om at endnu et barn er forsvundet, før hele usa´s (og sikkert også noget af omverdenens) opmærksomhed falder på Derry.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 bare nysgerrig men hvordan ved du at det ikke er oppe overalt på de sociale medier ?
tror du undervurderer hvor mange der forsvinder i usa hvert år :)
Gravatar

#6 Gorman 3 år siden

HBO Max er en ny HBO tjeneste som man skal betale særskilt for?
I fald synes jeg streaming markedet i den grad er ved at blive mættet. Disney + må tage livet af et par stykker tænker jeg? - om end jeg må indrømme jeg har begrænset forstand på streaming markedet.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 det er en særskilt tjeneste som jeg har forstået det, men den indeholder også HBO så du kan få HBO alene eller HBO max med resten af hvad det nu indeholder :) men HBO er i hvert fald en del af Max så meget ved jeg :)
Gravatar

#8 Blandet Landhandel 3 år siden

Jeg havde været mere hyped, hvis anden del havde været god.
Gravatar

#9 OliverDK 3 år siden

Jeg vil nu heller se en rigtig serie omkring "IT". Jeg synes det kunne være spændende med en dybgående og langsomt udviklende serie fra bunden af. Der er jo nok materiale og den serie kunne også beskæftige sig lidt mere med hvad "IT" faktisk er.

Jeg tænker også en serie mere vil tillade at opbygge den pirrerende undertrykte uhygge/gys som i Castle Rock.
Gravatar

#10 Gorman 3 år siden

#7 ok, tak. det kvalificerer det lidt mere
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: