Green Book PGA Awards Oscar / Filmz.dk

PGA Awards: Film i shitstorm er nu favorit til Oscar


Producenternes fagforening giver årets PGA Award for Bedste film til “Green Book”.

Otte af de seneste 10 års vindere af PGA Award har fortsat til Oscar og vundet Bedste film.

Og det er ikke et tilfælde, da flere PGA-medlemmer også stemmer til Oscar.

“Green Book” vinder årets PGA-pris foran storfavoritten “A Star Is Born” samt Netflix-filmen “Roma” og Marvels “Black Panther”.

Vinder-filmen med Mahershala Ali og Viggo Mortensen i hovedrollerne har ellers været ude i en række shitstorms, der potentielt kunne skade filmens award-chancer.

Først kom Viggo Mortensen for skade at sige ’nigger' i et interview angående “Green Book”, der netop handler om race-problematikken.

Derefter måtte instruktør Peter Farrelly tage afstand fra en række gamle penis-jokes – læs om det her.

Og endelig måtte manuskriptforfatter Nick Vallelonga undskylde for et tweet, der havde støttet en Donald Trump-påstand – læs detaljerne her.

De to seneste sager skete midt under stemme-processen til PGA Awards, der åbnede d. 5. januar og lukkede igen d. 18. januar. Derfor kan sagerne endnu sagtens påvirke Oscar-chancerne for “Green Book”.

Oscar-showet afholdes d. 24. februar.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Gorman 1 år siden

Filmverdenen er underholdende på alle fronter :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 det må man sige :D
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Forhåbentlig vurderer man filmen ud fra dens egne kvaliteter og lukker alt det der sker uden for filmen ude.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 det gør de naturligvis ikke, og skal de da heller ikke.
men man kan håbe de vurdere at de ting, der har været omkring den er smuttere og smådumheder, og ikke noget der reelt burde ændret noget.
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

#4 Hvorfor naturligvis? Det er sådan jeg vurderer en film. Det må være den bedste film der skal vinde. Det er den tilgang jeg har. Og i hvert fald i forhold Tim Viggo Mortensen, så udtalte han sig i forhold til fortiden. Vi bliver nød til at bruge nogle begreber for at kunne forstå og lære af fortiden, så det betragter jeg ikke som nogen dumhed men massehysteri. De andre ting har jeg ingen holdning til da jeg ikke har fulgt særligt meget med, men intet af det er foregået under indspilningen af denne film.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#4 som jeg sagde må man håbe at de ting ikke får indflydelse, da jeg er enig i at de er irrelevante, men hvordan du vurdere en film er jo fuldstændig irrelevant, for du skal ikke uddele priser, jeg vurdere heller ikke film på omstændighederne omkring dem, men jeg skal heller ikke uddele priser.
naturligvis fordi at de har et større ansvar når de uddeler priser end du og jeg har, når vi deler en i sidste ende ligegyldig og irrelevant for andre mening om en film.
desuden har alle priser ALTID taget højde for andet end bare det filmiske når de har uddelt deres priser, på godt og ondt...nogen film eller skuespillere der vandt et år havde måske ikke vundet et andet, mod de præcis samme modstandere....FORDI ANDRE TING SPILLER IND.
det er helt naturligt...det er som det altid har været....det er som det altid vil være....og sidst men ikke mindst er det som det skal være :)
selvfølgelig skal det filmens kvaliteter være en del af den mening de danner sig, men ja i de fleste tilfælde spiller andre ting også ind :)
Gravatar

#7 Johnny42 1 år siden

#6 Fordi det er sådan behøver man jo ikke støtte op om det og man kan godt være uenig i at det skal være sådan.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 kan man sagtens, man kan støtte op om hvad man vil, mene hvad man vil, ingen der har nogen lyst til at forhindre dig i det....du kom bare med en udtalelse, og så stillede du mig et spørgsmål jeg svaret på :)
Gravatar

#9 Star Trek fever 1 år siden

Mejse (4) skrev:
#3 det gør de naturligvis ikke, og skal de da heller ikke.
men man kan håbe de vurdere at de ting, der har været omkring den er smuttere og smådumheder, og ikke noget der reelt burde ændret noget.


Så en film er dårlig fordi f. Eks instruktøren er en klaphat?
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#10 Mejse 1 år siden

#9 du må lige forklarer hvordan det var hvad du fik ud af hvad jeg skrev ? for det er ikke engang i samme univers.

Skriv ny kommentar: