Philip Noyce, der har stået bag Jack Ryan-filmene “Patrioternes spil” og “Dødens karteller” og senest instrueret “Catch a Fire” i 2006, vil instruere en genindspilning af Michael Curtiz’ piratfilm “Kaptajn Blod” fra 1935, der havde Errol Flynn (“Robins Hoods eventyr”) og Olivia de Havilland (“Borte med blæsten”) i hovedrollerne.

“Kaptajn Blod” er baseret på en roman af Rafael Sabatini. Den foregår i 1600-tallet, hvor en læge bliver uskyldigt dømt som forræder mod kongen af England og derefter bliver solgt som slave. Det lykkes ham dog at flygte over havene som pirat. Historien blev filmatiseret første gang som stumfilm i 1924.

Warner Brothers, der stod bag den oprindelige film, har i længere tid forsøgt at få et remake sat i værk og har bl.a. haft Jonathan Hensleigh (“Armageddon”), Chuck Russell (“The Blob”) og Frank Darabont (“En verden udenfor”) til at lave manuskriptudkast i 90’erne. Noyces kommende film har dog stadig ingen manuskriptforfattere tilknyttet.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 gi-jones 9 år siden

Lyder interessant. En seriøs piratfilm ville da ikke være at kimse ad.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 mr gaijin 9 år siden

Fedt. Det er en af de film, der efterhånden godt kan tåle et remake. Det vil nemlig kræve en ny og original fortolkning, da man umuligt kan lave filmen i samme stil som dengang. God vind!
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 gi-jones 9 år siden

Ved nærmere eftertanke kræver det nok også en ny titel :)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 filmkorn.dk 9 år siden

Har længe savnet Philip Noyce i biografen. Han lavede mange fede film i 1990'erne.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

Skriv ny kommentar: