Da “The Hunger Games: Catching Fire” sent sidste år gik sin sejrsgang verden over, havde filmen fået et kendt nyt ansigt i form af skuespilleren Philip Seymour Hoffman, der spillede skurken Plutarch Heavensbee.

Tidligt søndag morgen blev Hoffman så fundet død i sin lejlighed på Manhattan i New York. Skuespilleren var hjemme på pause fra optagelserne til den tredje og fjerde film i “The Hunger Games”-franchisen, og der var tvivl om, hvor meget Hoffman havde nået at indspille af de to film, der blev optaget samtidig.

Læs Filmz’ biograf-anmeldelse af “The Hunger Games: Catching Fire”.

Nu er det så kommet frem, at skuespilleren næsten var færdig med at indspille filmene. Hoffman manglede dog én stor scene fra den sidste af de to film, “The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”, der svarede til omkring syv dage på settet.

En repræsentant fra Lionsgate vil dog ikke røbe specifikt, hvilken scene der er tale om, men fortæller, at Hoffmans død ikke vil have nogen indflydelse på tidsplanen for udgivelsen af filmen, men at de selvfølgelig alle er utroligt kede over det pludselige dødsfald.

Det er sandsynligt, at scenen, der er tale om, vil blive omskrevet, men det er også muligt, at de ved hjælp af digitale effekter og en body-double får færdiggjort scenen.

Hoffman var desuden sat til snart at begynde optagelserne til thrilleren “Ezekiel Moss”, hvor han denne gang ville være at finde bag kameraet. Filmen havde netop sikret Jake Gyllenhaal og Amy Adams i hovedrollerne. Det er endnu uvist, om en anden instruktør vil overtage, eller om projektet er dødt.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: